Frozen yogurt με σοκολάτα!

<h3 class="blue">Υλικά</h3>
<ul>
<li class="ingredient">1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό 2%</li>
<li class="ingredient">1 κουτί ζαχαρούχο γάλα</li>
<li class="ingredient">100γρ. σοκολάτα μαύρη ψιλοκομμένη</li>
</ul>
<div> </div>
<h3 class="blue">Διαδικασία</h3>
<p> </p>
<div class="info-left-d">
<h4 class="red me-steps">Βήμα 1</h4>
<p class="instructions">Λιώνετε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί και την αφήνετε να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου.</p>
<p class="instructions"> </p>
<h4 class="red me-steps">Βήμα 2</h4>
<p class="instructions">Χτυπάτε στο μίξερ το ζαχαρούχο γάλα με το γιαούρτι στη δυνατή ταχύτητα ώσπου να πάρετε ένα μίγμα αφράτο και ελαφρά πιο κρεμώδες από το γιαούρτι. Προσέχετε όμως, μη χτυπήσετε περισσότερο τα υλικά σας γιατί το μίγμα θα κόψει.</p>
<p class="instructions"> </p>
<h4 class="red me-steps">Βήμα 3</h4>
<p class="instructions">Ρίχνετε τη σοκολάτα στο μπολ με τα υλικά που χτυπήσατε και ανακατεύετε καλά ώσπου αυτά να ομογενοποιηθούν.</p>
<p class="instructions"> </p>
<h4 class="red me-steps">Βήμα 4</h4>
<p class="instructions">Βάζετε το μίγμα στο ψυγείο για δύο με τρεις ώρες για να κρυώσει καλά.</p>
<p class="instructions"> </p>
<h4 class="red me-steps">Βήμα 5</h4>
<p class="instructions">Αφού το μίγμα κρυώσει καλά, το βάζετε στην παγωτομηχανή και το δουλεύετε μέχρι να πήξει. Το μεταφέρετε σε κατάλληλο δοχείο και το συντηρείτε στην κατάψυξη. Αν δεν έχετε παγωτομηχανή το μεταφέρετε κατευθείαν στην κατάψυξη, ανακατεύοντας ανά δύο ώρες μια δυο φορές για να μην σχηματιστούν κρύσταλλοι.</p>
<p class="instructions"> </p>
<p class="instructions"> </p>
<p class="instructions">http://www.olivemagazine.gr/</p>
</div>

Σχετικά άρθρα