Μανιτάρια φουρνιστά με δεντρολίβανο

13 Ιουλίου 2015

ΥΛΙΚΑ

  • Για τα μανιτάρια
  • 1200 γρ. μανιτάρια στρογγυλά
  • 120 γρ. σκορδόλαδο
  • 4 γρ. δεντρολίβανο, ψιλοκομμένο
  • 80 γρ. ξίδι μπαλσάμικο
  • αλάτι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για τα μανιτάρια

Κόβουμε τα μανιτάρια στην μέση και τα ρίχνουμε σ' ένα μεγάλο μπολ.

Προσθέτουμε το μισό σκορδόλαδο, το αλάτι και το δεντρολίβανο. Ανακατεύουμε καλά με τα χέρια μας, έτσι ώστε όλα τα μανιτάρια να καλυφθούν ομοιόμορφα με το λάδι.

Στρώνουμε τα μανιτάρια σε ταψί και τα απλώνουμε ώστε να βρίσκονται σε μια μονή και ομοιόμορφη στρώση.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 C για 20 λεπτά.

Σ' ένα μπολ, αδειάζουμε τα μανιτάρια και ραντίζουμε με το υπόλοιπο σκορδόλαδο και το ξύδι.


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
akis3 adTechParam +109868+43397+54 - adTechUnit 6
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπορείτε να κατορθώσετε το ακατόρθωτο
Αν πιστεύετε ότι είστε ανίκανοι να...
Φθινοπωρινή κατάθλιψη: Όταν ο καιρός μας ρίχνει την ψυχολογία
Ο καιρός αλλάζει, η θερμοκρασία γίνεται...
Αποκωδικοποιώντας την αγκαλιά...
Όταν βλέπω ανθρώπους να αγκαλιάζονται...