Μανιτάρια φουρνιστά με δεντρολίβανο

<h4><span><strong>ΥΛΙΚΑ</strong></span></h4>
<ul>
<li class="list_title">Για τα μανιτάρια</li>
<li>1200 γρ. μανιτάρια στρογγυλά</li>
<li>120 γρ. σκορδόλαδο</li>
<li>4 γρ. δεντρολίβανο, ψιλοκομμένο</li>
<li>80 γρ. ξίδι μπαλσάμικο</li>
<li>αλάτι</li>
</ul>
<p> </p>
<h4><span>ΕΚΤΕΛΕΣΗ</span></h4>
<p><strong>Για τα μανιτάρια</strong></p>
<p>Κόβουμε τα μανιτάρια στην μέση και τα ρίχνουμε σ' ένα μεγάλο μπολ.</p>
<p>Προσθέτουμε το μισό σκορδόλαδο, το αλάτι και το δεντρολίβανο. Ανακατεύουμε καλά με τα χέρια μας, έτσι ώστε όλα τα μανιτάρια να καλυφθούν ομοιόμορφα με το λάδι.</p>
<p>Στρώνουμε τα μανιτάρια σε ταψί και τα απλώνουμε ώστε να βρίσκονται σε μια μονή και ομοιόμορφη στρώση.</p>
<p>Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 C για 20 λεπτά.</p>
<p>Σ' ένα μπολ, αδειάζουμε τα μανιτάρια και ραντίζουμε με το υπόλοιπο σκορδόλαδο και το ξύδι.</p>

Σχετικά άρθρα