Μπαίνουν και οι διεθνείς

Ανεβάζει στροφές ο Μάρκο Σίλβα στην προετοιμασία του Ολυμπιακού, με πολλή έμφαση στη φυσική κατάσταση παράλληλα με τη γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας.
Σήμερα θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία και οι διεθνείς του Ολυμπιακού που είχαν λίγο περισσότερο άδεια, δηλαδή οι Μιλιβόγεβιτς, Ελαμπντελαουί, Κασάμι, Ντοσεβί και Ντουρμάζ.
Η ενημέρωση για το πρωινό πρόγραμμα:
Τρίτη ημέρα προπονήσεων στο Ζέεφελντ η Δευτέρα. Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού εντείνουν την προετοιμασία τους επί αυστριακού εδάφους. Η ένταση καθημερινά ανεβαίνει και σε πρώτο πλάνο είναι πάντοτε η μπάλα.
Ο κ. Σίλβα στοχεύει στη διαμόρφωση μιας ομάδας με μεγάλη ταχύτητα και υψηλή τεχνική, με γρήγορη και σωστή κυκλοφορία της μπάλας και την κατοχή δική της. Αυτό δουλεύει ήδη καθημερινά, με τους ποδοσφαιριστές να γράφουν πολλά χιλιόμετρα με την μπάλα στα πόδια! Τη Δευτέρα έγιναν ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας (με παράλληλη πίεση προς τον αντίπαλο) και το πρόγραμμα συνεχίστηκε με μονομαχίες 2v1 και 3v2 σε μικρό χώρο. Η πρωινή προπόνηση της Δευτέρας ολοκληρώθηκε με δίτερμα σε μικρό χώρο και στη συνέχεια σε μεγαλύτερο.
Ο Μπενίτες κινήθηκε συντηρητικά ατομικά. Στο Ζέεφελντ αναμένονται μέχρι το απόγευμα οι διεθνείς ποδοσφαιριστές και η δουλειά θα συνεχιστεί στις 17:30 τοπική ώρα με προπόνηση στο γήπεδο.

Σχετικά άρθρα