ΛΙΓΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ: Κριθαράκι με σουσάμι και αρακά

13 Ιουλίου 2015

Συστατικά

  • 1 φλιτζάνι κριθαράκι

  • 1 φλιτζάνι φρέσκο αρακά ή 3/4 φλιτζάνια κατεψυγμένα μπιζέλια

  • 1/4 φλιτζάνι ψημένο σουσάμι

  • 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο τζίντζερ

  • 1 κουταλιά της σούπας σάλτσα σόγιας

  • 1 κουταλιά της σούπας ξύδι ρυζιού

  • 2 κουταλιές ψημένο σησαμέλαιο

  • 1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο κόλιαντρο

 

Τρόπος μαγειρέματος

1

Μαγείρεψε το κριθαράκι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

2

Πρόσθεσε τον αρακά τα τελευταία 2 λεπτά.

3

Στραγγιξε το κριθαράκι και ανακάτεψε με τα υπόλοιπα υλικά.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ