ΛΙΓΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ : Σαλάτα με λαχανικά σωτέ και καλαμπόκι

13 Ιουλίου 2015

Συστατικά

 

  • 1 κουταλιά της σούπας λάδι

 

 

  • 1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι

 

 

  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη

 

 

  • 1 φλιτζάνι φρέσκες μπάμιες

 

 

  • 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένη κόκκινη πιπεριά

 

 

  • 1 πράσινη καυτερή πιπεριά τουρσί ψιλοκομμένη

 

 

  • 1 φλιτζάνι φρέσκο καλαμπόκι

 

 

  • 1 κονσέρβα μαύρα φασόλια στραγγισμένα

 

 

  • 1/3 φλιτζάνι ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιανδρο

 

 

  • 1/8 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

 

 

  • 1/8 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

 


Τρόπος μαγειρέματος

 

1

Ζέστανε το λάδι σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.

 

 

2

Πρόσθεσε τα κρεμμύδια και το σκόρδο και σόταρε τα για 1 λεπτό.

 

 

3

Πρόσθεσε και τις μπάμιες και σόταρε για 3 λεπτά ακόμα.

 

 

4

Χαμήλωσε την φωτιά και προσθέστε τις πιπεριές και μαγείρεψε για 5 λεπτά.

 

 

5

Πρόσθεσε και το καλαμπόκι και συνέχισε να μαγειρεύεις για άλλα 5 λεπτά.

 

 

6

Ανακάτεψε με τα φασόλια και μαγείρεψε για 2 λεπτά.

 

7

Ανακάτεψε και το κόλιανδρο και πασπάλισε με αλάτι και μαύρο πιπέρι.



ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ