Ανανέωσε Γεωργακόπουλο η Κέρκυρα

Η Κέρκυρα σχεδιάζει την ομάδα της νέας σεζόν και σε αυτό το πλαίσιο ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Κώστα Γεωργακόπουλο. Ο 21χρονος επιθετικός θα παραμείνει στην ομάδα για τα επόμενα τρία χρόνια.
Αναλυτικά:
Η ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, ΚΩΣΤΑ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟ, για τα επόμενα τρία χρόνια (έως τις 30/6/2018).
Το Curriculum Vitae του Κώστα
Παιδί της ομάδας, ο Kερκυραίος επιθετικός, γεννήθηκε στις 3/1/1994. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ορφέα Κέρκυρας, για ν’ ακολουθήσουν Όλυμπος και ΑΕ Καναλίων, απ’ όπου κι εντάχθηκε στους «μικρούς» του ΑΟ Κέρκυρα.
Βασικό στέλεχος, για μία τριετία στην ομάδας Νέων του ΑΟ Κέρκυρα, με την οποία, το 2012, έφθασε ως τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΚ, όπου και σκόραρε (ήττα 3-2 από την Κασσιώπη), τη σεζόν 2012-’13, επί Άκη Μάντζιου, συμμετείχε στην προετοιμασία των «μεγάλων».
Το καλοκαίρι του 2013 υπέγραψε το πρώτο του (διετές) επαγγελματικό συμβόλαιο, με την Κέρκυρα (επί Μιχάλη Γρηγορίου), συμμετέχοντας σε 8 αγώνες (2 γκολ) στο Πρωτάθλημα της Football League, κερδίζοντας στο τέλος της σεζόν την άνοδο στη Super League.
Εκεί, το… βάπτισμα του πυρός το πήρε στον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό (0-4) στις 30/11/2014 (12η αγωνιστική), ολοκληρώνοντας τη σεζόν με 6 συμμετοχές (185 αγωνιστικά λεπτά).

Σχετικά άρθρα