Ντεφορμέ η Ελσίνκι

101. ΒΕΝΤΣΙΠΛΣ-ΕΛΣΙΝΚΙ 1Χ (Δ.Ε.) 1.58
Η περσινή πρωταθλήτρια Λετονίας βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και πλήρη δράση καθώς το πρωτάθλημα βρίσκεται στην 11η αγωνιστική με την γηπεδούχο να είναι στην δεύτερη θέση λαο στο -2 από την Λιεπάγια. Δυνατή εντός όπου σε έξι από τα οκτώ ματς που έδωσε μπροστά στο κοινό της δεν δέχτηκε γκολ. Εχει υποστεί μόλις μία ήττα στη διάρκεια της σεζόν. Θα παραταχθεί χωρίς απουσίες και έχει ως βασικό στόχο να εκμεταλλευτεί την κακή αγωνιστική κατάσταση της αντιπάλου της. Η μόνιμη πρωταθλήτρια Φινλανδίας έρχεται από ήττα 2-1 στην αναμέτρηση κορυφής με τη Ροβανιέμι ωστόσο παρά τις συνεχείς γκέλες καθώς αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές παραμένει στην κορυφή έχοντας έναν βαθμό διαφορά από την δεύτερη. Πέρσι έφτασε έως τον τρίτο προκριματικό γύρο, αποκλείστηκε από τον ΑΠΟΕΛ, πήγε στα πλέι οφ του Γιουρόπα, ξεπέρασε τη Ραπίντ Βιέννης και προκρίθηκε στη φάση των ομίλων. Δεν έχει απουσίες βασικών παικτών ωστόσο είναι εμφανές ότι δείχνει επηρεασμένη από τα συνεχή ματς. Αξίζει την κόντρα και εναλλακτικά το under που είναι σχεδόν μόνιμο στα εκτός έδρας της Ελσίνκι.

111. ΜΑΡΙΜΠΟΡ-ΑΣΤΑΝΑ 1 1.70
Δείχνει να είναι απολύτως έτοιμη η γηπεδούχος άλλωστε την ερχόμενη Παρασκευή αρχίζει το πρωτάθλημα στη Σλοβενία το οποίο κατέκτησε πέρσι. Ηταν το πέμπτο συνεχόμενο και το έκτο τα έξι τελευταία χρόνια. Βασικός στόχος της Μάριμπορ είναι η συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ εκεί που έπαιξε πέρσι. Το ρόστερ παραμένει το ίδιο με την προσθήκη του στόπερ Γκίγκλι από την πολύπαθη Πάρμα και του Ισραηλινού εξτρέμ Κάχκμπα. Οι φιλοξενούμενοι παίζουν για πρώτη φορά στα προκριματικά της διοργάνωσης. Εχει τον ενθουσιασμό της ομάδας που κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία της το πρωτάθλημα στο Καζαχστάν, Πέρσι έκανε εξαιρετική πορεία φτάνοντας ως τα πλέι οφ του Γιουρόπα όπου αποκλείστηκε από τη Βιγιαρεάλ. Το εγχώριο πρωτάθλημα είναι στην 20η αγωνιστική και η Αστάνα βρίσκεται στην τρίτη θέση. Θα παίξει φουλ άμυνα με σκοπό να πάρει θετικό αποτέλεσμα και να διεκδικήσει την πρόκριση στη ρεβάνς ωστόσο οι έμπειροι Σλοβενοι μπορούν να πάρουν τη νίκη. Εναλλακτικά παίζει και το under αποτέλεσμα που έχει φέρει 10 συνεχόμενες φορές η γηπεδούχος σε ματς του Τσάμπιονς Λιγκ εντός έδρας.

123. ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ-ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ X 2.90
Αγώνας για το θεσμό του Κυπέλλου στις ΗΠΑ. Ζευγάρι από την εικόνα του οποίου έως τώρα προμηνύεται αμφίρροπο ματς. Οι γηπεδούχοι έρχονται από καθαρή ήττα στην έδρα του Κολοράντο με 3-1 εμφανίζοντας και πάλι δυσλειτουργία ειδικά στην επίθεση. Αποτέλεσμα της ήττας ήταν να πέσει στην προτελευταία θέση της Δύσης με το όνειρο των πλέι οφ να απομακρύνεται. Στην έδρα τους πάντως είναι ικανοί και ανταγωνιστικοί καθώς μετρούν μέχρι τώρα τρείς νίκες, έξι ισοπαλίες και μία μόνο ήττα. Αυτή ακριβώς η εικόνα τους σε συνδυασμό με την προσεκτική συμπεριφορά των Γκάλαξι μακρυά από το Λος Αντζελες όπου ακόμη αγνοούν τη νίκη σε αγώνα για την MLS δίνουν πολλές πιθανότητες στην ισοπαλία. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από καλή εμφάνιση και νίκη με ανατροπή κόντρα στην Τίγκρε. Η πρόσφατη προϊστορία δείχνει Χ στις αναμετρήσεις των δύο κλαμπ στο Σολτ Λέικ.

Σχετικά άρθρα