Καμμένος: Ψηφίζουμε τα μέτρα της Παρασκευής και δίνουμε τα ονόματα δημοσιογράφων που τα «έπαιρναν» από την ΕΕ

14 Ιουλίου 2015

Σε δηλώσεις που παραχώρησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, αμέσως μετά τη λήξη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος, έκανε λόγο για πραξικόπημα που ξεκίνησε προχθές και συνεχίζεται ακόμα και σήμερα.

Συγκεκριμένα είπε: «Προχθές έγινε ένα πραξικόπημα, ο πρωθυπουργός εκβιάστηκε για να έρθει σε συμφωνία με ένα κείμενο διαφορετικό από ό,τι εγκρίθηκε ομόφωνα στο Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, με την παρουσία του ΠτΔ».

Συνέχισε λέγοντας πως το πραξικόπημα συνεχίζεται, ανατρέποντας την απόφαση του δημοψηφίσματος, ενώ τόνισε πως «βλέπουμε εγκάθετους που προσπαθούν να αποτρέψουν και την τελευταία συμφωνί».

Ο κ. Καμμένος αποσαφήνισε ότι οι ΑΝΕΛ θα στηρίξουν την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, ψηφίζοντας τα μέτρα που αποφασίστηκαν την Παρασκευή.

Για τη λίστα των δημοσιογράφων ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σε περίπου μισή ώρα θα είμαι στην ΕΣΗΕΑ για να καταθέσω τον πλήρη κατάλογο των δημοσιογράφων και των καναλιών που έπαιρναν χρήματα από την ΕΕ είτε για τη γρίπη είτε για τα εμβόλια... Θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα».

hotdoc

 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...