Τι συζητούν Μεϊμαράκης-Φώφη δίπλα δίπλα στο αεροπλάνο για Βρυξέλλες ;

14 Ιουλίου 2015

Μεϊμαράκης και Γεννηματά, θα συμμετάσχουν στις συνόδους του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος αντίστοιχα, που θα προηγηθούν της Συνόδου των ηγετών της Ευρωζώνης. 

Οι δυο τους εντοπίστηκαν να κάθονται δίπλα δίπλα στο αεροπλάνο που έκανε την πρωινή πτήση για Βρυξέλλες, και να συζητούν χαμηλόφωνα προφανώς για τις τελευταίες εξελίξεις. 

Και οι δυο τους, όπως δηλώθηκε στη συνεδρίαση της νύχτας της Παρασκευής προς Σάββατο στη Βουλή στηρίζουν την προσπάθεια του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για εξεύρεση λύσης. 

Ο κ.Μεϊμαράκης στη συνεδρίαση εκείνη, μεταξύ άλλων είχε πει ότι «δεν θα κινηθούμε διχαστικά, σας λέμε μπράβο που προσπαθείτε έστω και τώρα. Ξέρω τι έχετε περάσει όπως και εσείς τώρα καταλαβαίνετε τι έχουμε περάσει εμείς. Μας ενώνει η Ελλάδα». Η κυρία Γεννηματά, μάλιστα, χθες είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό κατά τη διάρκεια της οποίας του εξέφρασε τη θέση της ότι «σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές για την Ελλάδα δεν έχουν θέση οι διαφωνίες και οι αντιπαλότητες», προσθέτοντας πως σημασία έχει το αποτέλεσμα που δεν μπορεί να είναι άλλο παρά η συμφωνία.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...