Δυάδα over/goal

Με ταμείο έκλεισε το βράδυ της Κυριακής για τη στήλη μας. Πέρασε άνετα η Σάο Πάουλο (3-1 την Κοριτίμπα), ενώ… υποφέραμε, αλλά χαμογελάσαμε στο τέλος με το Αβάι Σαπεκοένσε (2-1, είχαμε ποντάρει τα «2-3 γκολ»), καθώς το ματς ήταν 2-0 στο 20’, 2-1 στο 48’ και έχασε πέναλτι στο 80’ η Αβάι!

103 ΑΠΟΕΛ – ΒΑΡΝΤΑΡ Over/Goal 1,80/3,00
Δεύτερος προκριματικός γύρος για το Τσάμπιονς Λιγκ, υπάρχει επαναληπτικός, ισχύει το εκτός έδρας γκολ. Αναμένεται αρκετός κόσμος στο «ΓΣΠ». Αμφότερες δεν έχουν ξεκινήσει τις υποχρεώσεις τους στα εγχώρια πρωταθλήματά τους. Οπότε βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο φυσικής κατάστασης. Δεν υπάρχει καμία αξία στον «άσο», καθώς η Βαρντάρ δεν είναι αμελητέα ποσότητα, έστω και αν δεν είναι ευρέως γνωστή, ενώ έχει και 0-7-10 στα τελευταία 17 ευρωπαϊκά παιχνίδια. Θα πάμε στο over το οποίο έφερε 4 από τα 5 φιλικά που έδωσε φέτος ο ΑΠΟΕΛ (το 5ο έληξε 2-0). Στα 3 εξ αυτών δέχτηκε τουλάχιστον δύο γκολ. Οι παίκτες προσπαθούν να αφομοιώσουν το 4-3-3 που εφαρμόζει ο Πασιένσια και παρουσιάζουν αρκετά προβλήματα στον ανασταλτικό τομέα. Επιθετικά έχει την ποιότητα για να βγάλει γκολ κόντρα στους Σκοπιανούς, αμυντικά, όμως, τους φοβόμαστε αρκετά. Βάσει των παραπάνω βέβαια, υπάρχει αξία και στο g/g το οποίο πληρώνει 3,00, απόδοση η οποία δεν γίνεται να παραβλεφθεί. Η Βαρντάρ άλλωστε, βρήκε δίχτυα στα 2 από τα 3 φιλικά που έδωσε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της (παραβιάστηκε η εστία της σε όλα), ενώ δεδομένα θα ψάξει ένα γκολ στην Κύπρο ώστε να έχει ελπίδες πρόκρισης στον επόμενο γύρο.

109 ΣΑΛΚΕ – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ Over/Goal 1,70/1,70
Φιλική αναμέτρηση η οποία διεξάγεται στην Αυστρία όπου αμφότερες κάνουν την προετοιμασία τους με τους Γερμανούς να βρίσκονται ένα βήμα μπροστά, εξ ου και η χαμηλή απόδοση στον «άσο» (βρίσκεται στο 1,70 κατά μέσο όρο). Αυτό είναι το τρίτο φιλικό για τη Σάλκε και το πρώτο για την Ουντινέζε. Η γερμανική ομάδα έφερε over και g/g στα προηγούμενα δύο (Κλάνγκερφουρτ 3-1 και Πέλετς 3-1). Είναι ακόμη… μουδιασμένη, εννοείται ότι το ίδιο ισχύει και για την Ουντινέζε που προετοιμάζεται εδώ και μόλις μία εβδομάδα. Οπότε αναμένουμε ένα παιχνίδι χαλαρό, με αρκετές φάσεις και γκολ, αφού δεν υπάρχει καμία σκοπιμότητα. Η Σάλκε ούτως ή άλλως, δέχτηκε γκολ και από τις δύο υποδεέστερες γερμανικές ομάδες, γιατί να μην παραβιαστεί η εστία της και από την Ουντινέζε.

Σχετικά άρθρα