Αυνανισμός στη θάλασσα και την πισίνα: Και όμως συμβαίνει!

14 Ιουλίου 2015


Δεν είναι λίγα τα ζευγάρια που το τολμούν μιας και καθώς υποστηρίζουν το σεξ στην πισίνα ή στη θάλασσα είναι μια υπέροχη αίσθηση.
Στο νερό, δεν έχουμε βάρος όλοι νιώθουμε πιο ανάλαφροι και σωματικά αλλά και ψυχικά. Το σεξ στο νερό είναι δροσιστικό και σου δίνει την αίσθηση της καθαριότητας. Είτε μέσα στη θάλασσα είτε στην ακροθαλασσιά μάς διεγείρει όλες μας τις αισθήσεις και μας απελευθερώνει μιας και η μυρωδιά της αρμύρας και ο ήχος του νερού χαρίζουν μια εμπειρία συναρπαστική.

Σε μια έρευνα του γαλλικού περιοδικού f magazine διαπιστώθηκε η εξής τεχνική: Ο αυνανισμός στις πισίνες! Κάποιες γυναίκες στέκονται στην περιοχή που εκτοξεύεται νερό και φροντίζουν να υπάρχει επαφή με την κλειτορίδα. Η γυναίκα το απολαμβάνει και τελειώνει ήρεμα. Βέβαια αυτό ενέχει και κινδύνους μιας και το συγκεκριμένο σημείο της πισίνας χρειάζεται προσοχή, μπορεί να προκαλέσει τραυματισμό!

Το σεξ στην μπανιέρα ή στο ντους δεν ανταγωνίζεται το σεξ στη θάλασσα, αλλά είναι καλό υποκατάστατο. Πολλοί άνδρες εφαρμόζουν την εξής τακτική: Ζητούν από την κοπέλα να σταθούν
στον τοίχο με το ένα πόδι τεντωμένο ψηλά και το άλλο στο πάτωμα, για να στηρίζεται. Εκείνος στηρίζει το τεντωμένο πόδι της με το χέρι του για να μην πέσει. Στη συνέχεια πλένει το σώμα της και ερεθίζει με το νερό τα γεννητικά της όργανα. Η εναλλαγή ζεστού και λίγο πιο κρύου νερού μπορεί να είναι μια γαργαλιστική εμπειρία!


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ