«Αβαντάζ πως ξέρουμε τη Λοκομοτίβα»

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΖΑΓΚΡΕΜΠ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΤΑΝΗΣ

Προσηλωμένοι στο στόχο τους, αυτή την περίοδο, που είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λίγκ, είναι παίκτες και μέλη της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ. Ειδικά, από την στιγμή που το βράδυ της Πέμπτης, ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει τη Λοκομοτίβα στο Ζάγκρεμπ, η προσπάθεια επικεντρώνεται στον απόλυτο βαθμό σε αυτό το παιχνίδι.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ιγκόρ Τούντορ, όταν έφθασε η αποστολή του Δικεφάλου χθες το απόγευμα στο αεροδρόμιο του Ζάγκρεμπ, πολιορκήθηκε από Κροάτες δημοσιογράφους. Λογικό, καθώς και ο ίδιος είναι Κροάτης και το πρώτο του παιχνίδι ως τεχνικός του ΠΑΟΚ θα το δώσει με αντίπαλο, μία ομάδα της πατρίδας του.

Ο προπονητής του Δικεφάλου απάντησε στις ερωτήσεις των εκπροσώπων του κροατικού τύπου. Και αρχικά ανέφερε: «Δεν είχαμε πολλές μέρες προετοιμασία στην διάθεσή μας για αυτό το παιχνίδι, αλλά έχουμε αβαντάζ πως ξέρουμε τον αντίπαλο. Είμαι ικανοποιημένος που είμαι προπονητής στον ΠΑΟΚ, και είμαι χαρούμενος που το πρώτο επίσημο παιχνίδι με τη νέα μου ομάδα είναι στην χώρα μου».

Όταν ρωτήθηκε για το ντέρμπι της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με την Χάιντουκ που άνοιξε την αυλαία του κροατικού πρωταθλήματος απάντησε: «Δεν παρακολούθησα το ντέρμπι, δεν είχα αρκετό χρόνο».

Σχετικά άρθρα