Η βάπτιση του γιου της Μαριέττας Χρουσαλά και του Λέοντα Πατίτσα!

15 Ιουλίου 2015

Στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στο ξενοδοχειακό συγκρότημα «Santa Marina» έγινε η βάφτιση του γιου της Μαριέττας Χρουσαλά και του Λέοντα Πατίτσα το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ο μικρός πήρε και επίσημα το όνομα Σπύρος –από τον παππού του και πατέρα του εφοπλιστή– παρουσία συγγενών και αγαπημένων φίλων και με νονούς τον Φραγκίσκο Κανελλάκη και τη σύζυγό του, Μαρίλυ Γλύπτη-Κανελλάκη.

Η παρουσιάστρια έκανε μια πολύ σικ εμφάνιση επιλέγοντας ένα μπεζ φόρεμα του οίκου L' Agence, ενώ τα μαλλιά της πλεγμένα κοτσίδες. Η ευτυχισμένη μητέρα έφθασε στην εκκλησία, κρατώντας στην αγκαλιά της τον μικρό της γιο. Ακολουθούσε ο σύζυγός της με την μικρή Μάργκω, που ήταν ντυμένη στα λευκά με ένα στεφανάκι στα μαλλιά.

«Ήταν όλα υπέροχα και προσεγμένα στην παραμικρή λεπτομέρεια, χωρίς υπερβολές, όπως αρμόζει σ’ ένα μυστήριο όπως η βάφτιση. Ο Σπύρος, που είναι ολόιδιος ο πατέρας του, ήταν ένας σωστός κύριος και δεν έκλαψε λεπτό όταν έκανε τη βουτιά στην κολυμπήθρα», αποκαλύπτει ένας από τους καλεσμένους στην ξεχωριστή αυτή στιγμή για την οικογένεια στο περιοδικό Hello.

Αμέσως μετά το μυστήριο ακολούθησε cocktail party στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας, που ήταν διακοσμημένος στις αποχρώσεις του μπλε και του κόκκινου, με καραβάκια σε διάφορα μεγέθη και χειροποίητες δημιουργίες που είχαν την υπογραφή της μητέρας της Μαριέττας Χρουσαλά.

Οσο για τη μπομπονιέρα, ήταν ένα μικρό κουτάκι με ένα ναυτικό κερί.

Τα περιοδικά «OK!» και «Hello» δημοσίευσαν φωτογραφίες:

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ