Στάσεις στο σεξ για άνδρες με μεγάλο πέος

15 Ιουλίου 2015

 

Στον κόσμο του σεξ υπάρχει ένα ρητό που λέει ότι «όσο μεγαλύτερο τόσο καλύτερο». Σε κάποιες περιπτώσεις, όμως, η υπερβολή μπορεί να είναι επίπονη έως και επικίνδυνη, ενώ ορισμένες στάσεις είναι απαγορευτικές. Οπλιστείτε με αντοχές και μπόλικο... λιπαντικό και δείτε τι μπορείτε να κάνετε:

Προκαταρκτικά

Για έναν άνδρα με extra large μέγεθος τα προκαταρκτικά ίσως να μην έχουν μεγάλη σημασία. Για τη γυναίκα, όμως, είναι απαραίτητα, προκειμένου να προετοιμαστεί κατάλληλα για τη μεγάλη είσοδο! Καλό είναι, μάλιστα, κατά την προετοιμασία να γίνει και χρήση λιπαντικού, ενώ οπωσδήποτε η διείσδυση πρέπει να γίνεται ήρεμα και αργά.

Στάση 1: Γυναίκα από πάνω

Η στάση αυτή έχει το πλεονέκτημα ότι η γυναίκα μπορεί να ελέγχει το βάθος της διείσδυσης. Μπορεί, λοιπόν, να είναι πάνω στον άνδρα, ενώ εκείνος είναι ξαπλωμένος ανάσκελα, και να ανεβοκατεβαίνει με τον δικό της ρυθμό, όσο εκείνη θέλει.

Συμβουλή: Η γυναίκα μπορεί ακόμα να τεντώσει το σώμα της προς τα πίσω, έτσι ώστε να στηρίζει τα χέρια της στο κρεβάτι, στο ύψος των γονάτων του.

Στάση 2: Το κουτάλι

Ξαπλώστε και οι δύο στο ίδιο πλευρό και ζητήστε από τον άνδρα σας να σας αγκαλιάσει από πίσω. Λυγίστε και οι δύο τα γόνατά σας και με τα πόδια σας τυλίξτε, από την εξωτερική πλευρά, τα δικά του. Η στάση αυτή αφήνει στον άνδρα το παιχνίδι του ρυθμού και της διείσδυσης, αλλά εξασφαλίζει ότι αυτή δε θα μπορεί να είναι τόσο βαθιά ώστε να πονέσετε. Επιπλέον, πρόκειται για στάση που ενισχύει τη μεταξύ σας τρυφερότητα, καθώς έρχεστε πολύ-πολύ κοντά.

Συμβουλή: Με τη στάση αυτή έχετε, τόσο εσείς όσο και ο σύντροφός σας, πρόσβαση στην κλειτορίδα σας, την οποία μπορείτε να διεγείρετε, ενώ εκείνος μπορεί ταυτόχρονα να αγγίζει και το στήθος σας.

Στάση 3: Ο επισκέπτης

Τη στάση αυτή μόνο ένας αρκετά προικισμένος άνδρας μπορεί να φέρει εις πέρας, καθώς δεν θα «γλιστρά» εύκολα προς το έξω κατά τη διείσδυση. Πρόκειται για όρθια στάση, για την οποία η γυναίκα μπορεί να στηρίζεται με την πλάτη σε τοίχο, κοιτάζοντας τον άνδρα που είναι όρθιος απέναντί της. Εκείνος μπορεί να της ανασηκώσει το ένα πόδι, κρατώντας το κάτω από το γόνατο, για να διευκολύνεται στη διείσδυση.

Συμβουλή: Αν η γυναίκα είναι αρκετά μικρόσωμη για τη στάση αυτή, ο άνδρας θα χρειαστεί να την σηκώσει με τα χέρια του στον αέρα και εκείνη να αγκαλιάσει με τα πόδια της τη μέση του. Στην περίπτωση αυτή ο τοίχος είναι άκρως απαραίτητος για στήριξη!

mama365.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ