Γιατί πήρε τον Καπίνο

Η απόφαση του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Στέφανο Καπίνο έχει να κάνει με την πίστη των ερυθρόλευκων ότι μπορούν να βρουν τον βασικό γκολκίπερ της ομάδας για πολλά χρόνια στο πρόσωπο του διεθνούς τερματοφύλακα.

Στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι ο Καπίνο θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο μαζί με τον Ρομπέρτο, όσο μείνει στην ομάδα του Πειραιά ο Ισπανός. Κι ότι όταν θα φτάσει η στιγμή της αποχώρησής του Ρομπέρτο, τότε ο Καπίνο θα γίνει ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας.

Οι ερυθρόλευκοι θεωρούν ότι ο Καπίνο είναι αυτή τη στιγμή ο καλύτερος Έλληνας τερματοφύλακας και πως έχει σημασία το δέσιμο του ίδιου και της οικογένειάς του με τον Ολυμπιακό, καθώς είναι βέροι Πειραιώτες. Όλα αυτά παρότι ο παίκτης αγωνίστηκε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Αυτός που πιθανότατα δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό είναι ο Γκιόργκι Λόρια, κάτι πάντως που ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί. Κι αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό πορεύονται με τριάδα Ρομπέρτο, Καπίνο, Λόρια. Αν φύγει ο Γεωργιανός, τρίτος γκολκίπερ θα είναι ο Γιαννιώτης.

Σχετικά άρθρα