Τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση για την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, καλώντας τον κόσμο να σταθεί για ακόμη μια φορά στο πλευρό της. Η διάθεση των καρτών θα αρχίσει αύριο, Πέμπτη.
«Η «Βασίλισσα» συνεχίζει την πορεία της για να επιστρέψει στην κορυφή, εκεί όπου ανήκει σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η «Βασίλισσα», ο Ντράγκαν Σάκοτα και οι παίκτες του καλούν τον κόσμο της ΑΕΚ να δώσει και πάλι το βροντερό «παρών».
Η δύναμη της ΑΕΚ είσαι ΕΣΥ!
ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΕ ΑΕΚ 2015 – 2016
Τα εισιτήρια Διαρκείας θα διατίθενται ηλεκτρονικά από την επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΑΕΚ www.aekbc.grΠαράλληλα, οι φίλοι της ΑΕΚ θα μπορούν να προμηθευτούν τα Εισιτήρια Διαρκείας τους από το γραφείο της ΚΑΕ ΑΕΚ στο Κλειστό του ΟΑΚΑ (αρ. γραφείου 2220, είσοδος VIP) από 16/7/2015.
Από 24/7/2015 τα εισιτήρια Διαρκείας θα διατίθενται και από τα Γραφεία της ΚΑΕ ΑΕΚ επί της Λεωφ. Ηρακλείου 466 & Κύπρου, Νέο Ηράκλειο.


ΟΡΟΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ:
1. Η δυνατότητα ανανέωσης των εισιτηρίων Διαρκείας ξεκινάει 16/07/2015 και λήγει στις 23/07/2015.
2. Η ανανέωση των εισιτηρίων Διαρκείας προϋποθέτει φυσική παρουσία στα Γραφεία της ΚΑΕ ΑΕΚ στο Κλειστό γήπεδο Καλαθοσφαίρισης του ΟΑΚΑ. Αναλυτικά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραβρεθούν στο χώρο του γηπέδου Καλαθοσφαίρισης του ΟΑΚΑ (αριθμός γραφείου 2220, είσοδος VIP) από 16/07/2015 έως 23/07/2015 από τις 11:00 έως τις 17:00.
3. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων Διαρκείας που επιθυμούν να ανανεώσουν το εισιτήριό τους θα πρέπει να φέρουν μαζί τους τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία (ταυτότητα, εισιτήριο διαρκείας προηγούμενης σεζόν).
4. Η ανανέωση των εισιτηρίων Διαρκείας δεν είναι διαθέσιμη στο διαδίκτυο.
ΤΡΟΠΟΙ ΑΓΟΡΑΣ Πιστωτικές κάρτες Χρεωστικές κάρτες Μετρητά Μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


1. Τα παιδιά που δικαιούνται οικογενειακό εισιτήριο διαρκείας πρέπει να είναι μέχρι 16 ετών και οι γονείς τους να προσκομίσουν ενημερωμένο πιστοποιητικό γεννήσεως.
2. Τα οικογενειακά εισιτήρια θα διατίθενται μόνο από τα Γραφεία της ΚΑΕ ΑΕΚ (ΟΑΚΑ και Ηράκλειο).
3. Τα εισιτήρια Διαρκείας είναι αυστηρά προσωπικά και δε μεταβιβάζονται, ενώ κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει στην κατοχή του μόνο ένα. Σε αντίθετη περίπτωση θα ισχύουν οι σχετικές διατάξεις του νόμου.
4. Σε όποια παιχνίδια τεθούν περιορισμοί για την παρακολούθηση τους, είτε κατόπιν απόφασης της Ελληνικής Αστυνομίας, είτε της Διοίκησης, τα εισιτήρια διαρκείας θα ισχύουν κανονικά.
5. Για όλες τις κατηγορίες εισιτηρίων Διαρκείας, υπάρχει η δυνατότητα αγοράς τους με όλες τις πιστωτικές κάρτες.
6. Τα παιδιά μέχρι 6 ετών δικαιούνται να εισέρχονται δωρεάν στο χώρο του γηπέδου, υπό την προϋπόθεση να συνοδεύονται από τον κηδεμόνα τους και δε θα καταλαμβάνουν επιπλέον θέση.
7. Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας οφείλουν να φέρουν μαζί τους την πλαστικοποιημένη κάρτα καθώς και στοιχεία ταυτοποίησης. Σε διαφορετική περίπτωση η ΚΑΕ ΑΕΚ διατηρεί το δικαίωμα να απαγορεύσει την είσοδο σε οποιονδήποτε παρευρισκόμενο, ανεξαρτήτως αν είναι κάτοχος διαρκείας.
8. Για όλες τις κατηγορίες εισιτηρίων διαρκείας, υπάρχει η δυνατότητα αγοράς τους έως και με 3 άτοκες δόσεις με όσες πιστωτικές κάρτες το υποστηρίζουν.
9. Τα οικογενειακά εισιτήρια διαρκείας διατίθενται στην τιμή των € 120 για κάθε γονέα και € 30 για κάθε παιδί με όριο τα τέσσερα (4) παιδιά.
10. Για περαιτέρω πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλ: 210 6896 793 ή στείλτε e-mail στο [email protected]

Σχετικά άρθρα