«Θα βελτιωνόμαστε συνεχώς» (video)

Στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού μίλησαν μετά τη φιλική ήττα από την Ντούκλα Πράγας με 1-0 ο Ανδρέας Μπουχαλάκης και ο Γιάννης Γιαννιώτας.
Οι δύο Έλληνες παίκτες του Ολυμπιακού εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το βαθμό ετοιμότητας της ομάδας και την πίστη ότι θα υπάρχει βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι. 
Ανδρέας Μπουχαλάκης
Ο Ολυμπιακός στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας έβγαλε πολλά θετικά στοιχεία, όπως η κατοχή της μπάλας και η καλή κυκλοφορία. Συμφωνείς;
«Νομίζω πως ναι. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί. Κρατήσαμε την μπάλα, δημιουργήσαμε αρκετές καλές προϋποθέσεις, από την δεξιά πλευρά περισσότερο. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, αλλά νομίζω σε αυτά τα παιχνίδια και μετά από μία εβδομάδα προπονήσεων το πιο σημαντικό είναι ο προπονητής να δει ορισμένα πράγματα, τακτικά, να κερδίσουμε στα τρεξίματα και σιγά-σιγά θα δένουμε και μέσα από τις προπονήσεις και θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι».
Μαζί με τον Ζντιέλαρ αποτελέσατε ένα νέο δίδυμο μέσων στον άξονα. Πως είδες τη συνεργασία σου με τον συμπαίκτη σου;
«Νομίζω ότι είμαστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο, εάν αναλογιστεί κανείς ότι έχουμε κάνει μόνο πέντε προπονήσεις. Βρεθήκαμε στο γήπεδο και νομίζω ότι είναι ένας πολύ καλός παίκτης και ένα πολύ καλό παιδί».
Ποια είναι αυτά τα πρώτα στοιχεία που προσπαθεί να σας περάσει μέσα στις προπονήσεις ο Μάρκο Σίλβα;
«Μην ξεχνάμε ότι ουσιαστικά είμαστε μόνο πέντε μέρες εδώ. Είναι δύσκολο να βγάλουμε τα στοιχεία που δουλεύουμε μέσα στις προπονήσεις. Νομίζω ότι με τον χρόνο θα φανεί αυτό. Δείξαμε όμως στο φιλικό αυτό ότι με την κατοχή της μπάλας και το πρέσινγκ όταν την χάνουμε, θα προσπαθούμε διαρκώς να πιέζουμε τον αντίπαλο και να βρισκόμαστε στο δικό του μισό».
Γιάννης Γιαννιώτας
Πρώτο φιλικό για τον Ολυμπιακό μετά από μόλις λίγες ημέρες προετοιμασίας, με την ομάδα να βγάζει αρκετά θετικά στοιχεία και τον χρόνο να μοιάζει σύμμαχος.
«Συμφωνώ απόλυτα. Ήταν μόνο το πρώτο φιλικό και δείξαμε πολύ καλά στοιχεία, από αυτά που μας ζητάει ο προπονητής καθημερινά. Θεωρώ ότι είχαμε πολύ καλή κατοχή της μπάλας, κάναμε αρκετές φάσεις. Είναι αρχή ακόμη. Ο χρόνος είναι σύμμαχος και νομίζω ότι θα δημιουργήσουμε ένα καλό σύνολο».
Γνωρίζεστε καλύτερα με τον Μάρκο Σίλβα μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις;
«Ακριβώς. Ο προπονητής είναι καινούριος, υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες. Δουλεύουμε όλοι μαζί εδώ για να φτιάξουμε την ομάδα. Έχουμε τον χρόνο και το υλικό και νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε».

Σχετικά άρθρα