Γκίζι σε Σόιμπλε: Ήθελες να ανατρέψεις την ελληνική κυβέρνηση

17 Ιουλίου 2015

«Κύριε Σόιμπλε, λυπάμαι, αλλά ετοιμάζεστε να καταστρέψετε την ευρωπαϊκή ιδέα», δήλωσε ο Πρόεδρος της Κ.Ο. της Αριστεράς -Die Linke- Γκρέγκορ Γκίζι και επανέλαβε ότι τόσο η Καγκελάριος, όσο και ο υπουργός Οικονομικών και ο Αντικαγκελάριος διαπράττουν το μεγαλύτερο σφάλμα της πολιτικής τους καριέρας.

«Η Γερμανία χρειάζεται το ευρώ περισσότερο από την Ελλάδα», ενώ πρόσθεσε ότι «η Αριστερά παραμένει αλληλέγγυα στην ελληνική κυβέρνηση. Αν ήμουν μέλος, προχθές, της Ελληνικής Βουλής θα ψήφιζα ¨ναι¨, για να αποτρέψω την καταστροφή των Ελλήνων» σημείωσε.

«Αυτές τις μέρες ο καγκελάριος λεγόταν Βόλφγκανγκ Σόιμπλε» δήλωσε ο κ. Γκίζι και κατηγόρησε τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών ότι ήθελε να ανατρέψει την ελληνική κυβέρνηση, αλλά δεν τα κατάφερε, ενώ η Άγγελα Μέρκελ εμφανίστηκε πολύ αδύναμη.

Ο επικεφαλής της Κ.Ο. της Linke αναφέρθηκε ακόμη σε ένα κούρεμα χρέους, επισημαίνοντας ότι ένα τέτοιο έλαβε η ίδια η Γερμανία και χαρακτήρισε την πολιτική της γερμανικής κυβέρνησης «αντιδημοκρατική, αντικοινωνική και αντιευρωπαϊκή».

koutipandoras.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ