Φύσσας: «Μην μας ξεγελάει η κλήρωση»

Για την κλήρωση που έφερε τον την Μπριζ στον δρόμο του Παναθηναϊκού μίλησε ο Τάκης Φύσσας. Ο διευθυντής του τριφυλλιού τόνισε ότι δεν πρέπει να ξεγελάει την ομάδα και υπογράμμισε πως με ενθουσιασμό ο Παναθηναϊκός θα δείξει ότι είναι ανώτερος.
Αναλυτικά όσα είπε στον Σπορ FM:
Για την κλήρωση με την Κλαμπ Μπριζ:
«Γνωρίζουμε πολύ καλά πως σε αυτές τις περιπτώσεις δε πρέπει να λέμε πολλά λόγια. Είμαστε στην αρχή της σεζόν, υπάρχουν πολλές δυσκολίες και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα και να δουλέψουμε καλά για να τα καταφέρουμε. Η πρόκριση στον επόμενο γύρο είναι πολύ σημαντική για εμάς. Πρέπει να φανούμε πανέτοιμοι και να ετοιμάσουμε όλες τις λεπτομέρειες».
Για το αν θα βοηθήσει στην «κατασκοπία» το πρόσφατο φιλικό με τη βελγική ομάδα:
«Υπήρχε μία οργάνωση για αυτό και παίξαμε με Μπριζ και με Άγιαξ στην προετοιμασία. Είναι καλό που κάναμε φιλικό απέναντί της σίγουρα. Ο προπονητής θα δει τα υπέρ και τα κατά και θα ετοιμάσει αναλόγως το πλάνο. Δε πρέπει να μας ξεγελάει η κλήρωση. Η Μπριζ έκανε μία πολύ καλή πορεία πέρυσι στην Ευρώπη και θα είναι δύο δύσκολα παιχνίδια. Έχει τον ίδιο προπονητή και αγωνιστικό ρυθμό. Εύχομαι με τον ενθουσιασμό που έχουμε να δείξουμε πως είμαστε πολύ καλύτερη ομάδα και να προκριθούμε. Προτιμούσα να γίνει το πρώτο παιχνίδι στην Αθήνα. Θεωρώ πως αυτό είναι καλό γιατί ο κόσμος θα μας βοηθήσει πολύ».
Για το αν θα αλλάξει κάτι στη φιλοσοφία της η ομάδα:
«Ο Παναθηναϊκός κράτησε τον «κορμό» του και έκανε νέες προσθήκες στις θέσεις που είχε πρόβλημα. Τις κάναμε γρήγορα για να έχει ο προπονητής πολλές λύσεις και να μην… τρέχει τη τελευταία στιγμή. Δεν σημαίνει ότι όλα τα έχουμε κάνει στην εντέλεια, αλλά αν οι παίκτες μας είναι υγιείς θα παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο και θα αντιμετωπίσουμε όλες τις δυσκολίες».

Σχετικά άρθρα