Γυναίκα από πάνω στο σεξ: 2 τρόποι να το κάνετε

18 Ιουλίου 2015

Η στάση άλογο:

 

Η γυναίκα παίρνει την κατάσταση στα δικά της χέρια και είναι εκείνη που κυριαρχεί στο ανδρικό κορμί κιαι δίνει το ρυθμό στο σεξ. Ο άνδρας είναι ξαπλωμένος και η γυναίκα κάθεται πάνω του τυλίγοντας τα πόδια της στη λεκάνη του. Ο εραστής ξαφνιθκά μετατρέπεται σε ένα άλογο και η γυναίκα τον κυριεύει σαν αμαζόνα. Το πλεονέκτημα της στάσης αυτής είναι η οπτική επαφή – επιτρέπει να βλέπει και αν βλέπετε τις παθιασμένες αντιδράσεις του αλλά και η σωματική: Οι κορμοί σας γίνονται ένα η διείσδυση του πέους στον κόλπο είναι ευκολότερη ιδιαίτερα αν το πέος του έχει μια ελφαριά κλίση προς ταα επάνω.

Μια δεύτερη στάση που πολλές γυναίκες δοκιμάζουν είναι η στάση ψαλίδι.

Τα σώματά σας εφάπτονται και ανοίγουν όπως κάνει ένα ψαλίδι. Η γυναίκα και εδώ δίνει τον ρυθμό και το πλεονέκτημα είναι ότι μπορεί με μεγάλη άνεση να κουνάει τους γοφούς της κάτι που ξετρελαίνει τον άνδρα.

Μερικές φορές όταν η γυναίκα είναι στη δεσπόζουσα στά­ση δημιουργούνται και προβλήματα. Π.χ. άν το άνοιγμα του αιδοίου της είναι πολύ πίσω, αν είναι ογκώδης ή αν είναι άπειρη. Τότε, ίσως να είναι λιγότερο ζωηρή κι ενεργητική, όταν βρίσκεται από πάνω. Σ’ όλες, όμως, αυτές τις περιπτώ­σεις μπορεί να βοηθήσει ο άντρας ανταπαντώντας στις ωθή­σεις της, ή πιάνοντάς την απ’ τους ώμους και διευκολύνοντας τις διεισδυτικές κινήσεις. Θα μπορεί, επίσης να έχει τα χέρια του στους γλουτούς της, κοντά στη μέση της, ή χαμηλότερα κοντά στούς μηρούς της - ανάλογα με το ύψος της - κι όπως είναι σε πιο άνετη θέση να την τραβάει προς τα πάνω ή να την σπρώχνει προς τα κάτω.


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ