Οι Άρνεσεν – Τούντορ για Λούκας και Περέιρα

Επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις οι παίκτες του ΠΑΟΚ μετά το χθεσινό ρεπό που τους έδωσε ο Ιγκόρ Τούντορ, κυρίως για να πάρουν «ανάσες» από την προετοιμασία που προηγήθηκε και το πρώτο επίσημο παιχνίδι με αντίπαλο την Λοκομοτίβα.

Ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα είναι αυτό των Λούκας και Περέιρα, οι οποίοι είχαν υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα και είχαν αποκλειστεί από την αποστολή της ομάδας στην Κροατία. Καλώς ο Τούντορ πήρε αυτή την απόφαση γιατί θέλει να διατηρήσει από το ξεκίνημα την πειθαρχία στο ποδοσφαιρικό τμήμα, όμως από την άλλη, η απουσία δύο ποιοτικών παικτών, αποδυναμώνει τον ΠΑΟΚ. Ειδικά από την στιγμή που δεν έχουν προχωρήσει, όπως θα έπρεπε τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας.

Σύμφωνα με όσα έλεγαν οι επιτελείς του Δικεφάλου του Βορρά, σήμερα θα συναντηθούν οι Ιγκόρ Τούντορ και Φρανκ Άρνεσεν με τους Λούκας και Περέιρα.

Ο προπονητής και ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, από την συζήτηση που θα κάνουν με τους δύο τιμωρημένους παίκτες, θα επιχειρήσουν να διαπιστώσουν εάν οι Λούκας και Περέιρα, έχουν διάθεση για μεταμέλεια. Εφόσον συμβεί αυτό, τότε δεν αποκλείεται και η ενεργή επιστροφή τους στην ομάδα. Εάν διαπιστωθεί όμως, πως οι Λούκας και Περέιρα θέλουν να «τραβήξουν το σκοινί στα άκρα», τότε το θέμα τους θα παραπεμφθεί στην διοίκηση και θα απολογηθούν στον πρόεδρο της ΠΑΕ και τον μεγαλομέτοχο στην συνέχεια.

Αυτή την χρονική στιγμή οι Τούντορ και Άρνεσεν θα αποφασίσουν για τους δύο.

Ερώτημα βεβαίως υπάρχει για το αν θα επιμείνει ο προπονητής του ΠΑΟΚ προς τους δύο, να πληρώσουν το πρόστιμο των 100 ευρώ έκαστος, για το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσαν. Και τι θα πράξουν και οι δύο. Πάντως, αυτό το θέμα, πρέπει να επιλυθεί άμεσα και να μην «σέρνει» γιατί θα είναι σε βάρος του ΠΑΟΚ γενικότερα.

Σχετικά άρθρα