Νέα επιτυχία για Λίβερπουλ (video)

Η Λίβερπουλ πέτυχε την δεύτερη νίκη της στην περιοδεία της σε Ασία και Αυστραλία, καθώς στο «Suncorp Stadium» επικράτησε την Παρασκευή με 2-1 της Μπρισμπέιν Ρόαρ (παίζει ο Τζον Αλοΐζι)! Οι «κόκκινοι» έμειναν πίσω στο σκορ και έφτασαν στην επιτυχία με ανατροπή…

Η γηπεδούχος (τρεις φορές πρωταθλήτρια Αυστραλίας την τελευταία πενταετία) προηγήθηκαν μόλις στο 17′ με τον Δημήτρη Πετράτο, αλλά η αγγλική ομάδα ισοφάρισε με εξαιρετικό σουτ του Λαλάνα στο 27′ και στο 75’ ο Μίλνερ πέτυχε το νικητήριο γκολ.

Η σύνθεση της Λίβερπουλ: Μινιολέ, Κλάιν, Σκρτελ, Σακό (62′ Τουρέ), Γκόμεζ (62′ ΜακΓκουάιρ), Χέντερσον, Λούκας (69′ Ρόσιτερ), Μίλνερ, Ινγκς (76′ Λάμπερτ), Λαλάνα (62′ Άιμπ), Οριζί (62′ Κεντ).

Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του διεθνούς άσου με την Λίβερπουλ. Να θυμίσουμε ότι οι «κόκκινοι» πήραν τον Μίλνερ, καθώς έμεινε ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Σίτι! Ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας Μπρένταν Ρότζερς έχει επιλέξει να τον χρησιμοποιεί στο χώρο του κέντρου, θέση που προτιμάει ο διεθνής παίκτης. Ο προπονητής της Λίβερπουλ έπλεξε μάλιστα το εγκώμιο του, μετά το ματς ().
«Νομίζω ότι ο Τζέιμς Μίλνερ και ο Τζόρνταν Χέντερσον μπορούν να τρέξουν μέχρι την Αδελαίδα», δήλωσε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός των «κόκκινων».

Σχετικά άρθρα