Νέο συμβόλαιο με Ζενίτ ο Νέτο

Νέο συμβόλαιο με την Ζενίτ υπέγραψε ο Λουίς Νέτο, και έτσι ο διεθνής Πορτογάλος αμυντικός επέκτεινε τη συνεργασία του με την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης έως το καλοκαίρι του 2019…

Να θυμίσουμε ότι το όνομα του είχε ακουστεί και για άλλες ομάδες, όπως και για τον Ολυμπιακό…
Η πρωταθλήτρια Ρωσίας απέκτησε τον 27άχρονο άσο το 2013 από την Σιένα έναντι του ποσού των 6.000.000 ευρώ. Η Ζενίτ κατέκτησε πριν από λίγες μέρες το Σούπερ Καπ, νίκησε στα πέναλτι με 4-2 (1-1 η παράταση και η κανονική διάρκεια) στην έδρα της την Λοκομοτίβ Μόσχας…
****

Μια… ανάσα από την απόκτηση του Αλεξάνταρ Μίτροβιτς είναι η Νιουκάστλ. Ο Σέρβος επιθετικός ήταν αποκαλυπτικός στο προφίλ του στο Facebook, καθώς έγραψε: «Τέλος. Ξανά στα ασπρόμαυρα. Ευχαριστώ Άντερλεχτ, ευχαριστώ για όλα»! Ουσιαστικά μιλάμε για αποχαιρετιστήριο μήνυμά του στη διοίκηση και τον κόσμο της βελγικής ομάδας, με τη φανέλα της οποίας σε δυο σεζόν έκανε σπουδαία πράγματα, σημειώνοντας 56 γκολ σε 69 αναμετρήσεις.
****

Πολύ κοντά και στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μάριο Γκόμεζ είναι η Μπεσίκτας! Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, η ομάδα της Πόλης ήρθε σε συμφωνία με την Φιορεντίνα και έτσι ο Γερμανός επιθετικός πλησιάζει στους «αετούς»!
Να αναφέρουμε ότι η Μπεσίκτας μετά την αποχώρηση του Ντεμπά Μπα ψάχνει επιθετικό (έχει γραφεί και το όνομα του Κώστα Μήτρογλου). Από την πλευρά του, ο 30άχρονος άσος των «βιόλα», μετά την αποχώρηση του Βιντσέντσο Μοντέλα από τον πάγκο της Φιορεντίνα, φαίνεται να συζητά το ενδεχόμενο να αφήσει την Φλωρεντία.

Σχετικά άρθρα