Δυάδα από Χιλή και Παραγουάη

Πέρασε χθες το βράδυ ο «άσος» του Τορόντο (2-1 τη Φιλαδέλφεια), όχι, όμως, και το g/g στο Νιου Ινγκλάντ – Νέα Υόρκη Σίτι (1-0).

355 ΟΥΝ. ΝΤΕ ΤΣΙΛΕ – Ο’ ΧΙΓΚΙΝΣ Over 1,60
Αναμέτρηση για τον 6ο όμιλο στο Κύπελλο της Χιλής. Η Τσίλε έχει 6 βαθμούς σε 2 αγώνες (διακόπηκε το ματς με τη Ρέιντζερς τα ξημερώματα της Πέμπτης ενώ βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 2-0) και η Ο’ Χίγκινς 3 πόντους σε 3 παιχνίδια. Λογική επιλογή εδώ είναι και ο «άσος» (παίζει στο 1,60 – 1,65 κατά μέσο όρο), μπορεί όποιος θέλει να τον συμπεριλάβει στο δελτίο του. Εμείς ποντάρουμε πρωτίστως στο over το οποίο παρουσιάστηκε στα 9 από τα τελευταία 13 παιχνίδια στην έδρα της Τσίλε. Επίσης, η γηπεδούχος μετράει 20 στα τελευταία 24 εντός – εκτός, καθώς και 12 στα τελευταία 14 στο «σπίτι» της! Η φιλοξενούμενη από την άλλη, έχει 3 over σε ισάριθμα ματς στο Κύπελλο φέτος. Επίσης, μετράει 7 σερί ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, καθώς και 10 στα τελευταία 12 μακριά από το γήπεδό της. Αξίζει να αναφέρουμε επίσης, ότι η Τσίλε έχει 18 g/g στα τελευταία 23 ματς εντός – εκτός και 9 στα τελευταία 13 εντός, ενώ η Ο’ Χίγκινς 6 σερί ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, καθώς και 5 στα τελευταία 7 μακριά από το «σπίτι» της. Οπότε, παίζεται άνετα και το goal σε απόδοση 1,50 κατά μέσο όρο.

358 ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ – ΣΠΟΡΤΙΒΟ ΛΟΥΚΕΝΙΟ 1 1,66
Η Λιμπερτάδ απέσπασε δύο ισοπαλίες με το ίδιο σκορ (1-1) στις δύο πρώτες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα και δηλώνει έτοιμη για να πάρει απόψε την πρώτη της νίκη. Υποδέχεται μία ομάδα απέναντι στην οποία εκτός του ότι υπερέχει σε επίπεδο ρόστερ, έχει και την παράδοση με το μέρος της (14-0-3 στα τελευταία 17 μεταξύ τους στην έδρα της). Η Λουκένιο έχει κάνει τραγικό ξεκίνημα (δύο σερί ήττες), το χειρότερο γι’ αυτή είναι τα αμυντικά κενά που παρουσίασε και στα δύο παιχνίδια (δέχτηκε 5 γκολ). Διαθέτει… συμπαθητικό σύνολο, χρειάζεται, όμως, τον χρόνο της για να βρει τα πατήματά της, συν το ότι θα έχει και επιβαρυμένη ψυχολογία. Περιμένουμε από τη Λιμπερτάδ να πιστοποιήσει την ανωτερότητά της στον αγωνιστικό χώρο και να πάρει τη νίκη.

Σχετικά άρθρα