Εύκολο και νόστιμο ψαρονέφρι με σώς μουστάρδας

<h4 class="title">Υλικά</h4>
<p><em>Για 2-4 άτομα</em><br /><br />100 γραμμάρια βούτυρο<br />200 ml λευκό κρασί<br />1 κρεμμύδι ξερό μέτριο, ψιλοκομμένο<br />1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη<br />1 1/2 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη<br />1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο<br />Ανάλογο αλατοπίπερο<br />300 γραμμάρια μουστάρδα<br />800 γραμμάρια χοιρινά φιλετάκια (από ψαρονέφρι)</p>
<p> </p>
<div> </div>
<p> </p>
<h4 class="title">Εκτέλεση</h4>
<p>Σε ξύλο κοπής αλατοπιπερώνετε τα χοιρινά φιλετάκια.<br /><br />Στη συνέχεια ρίξτε το βούτυρο σε ένα τηγάνι και αφήστε τη να ζεσταθεί καλά.<br /><br />Σοτάρετε τα χοιρινά φιλετάκια για 5 λεπτά από την κάθε πλευρά και προσθέστε την πιπεριά, το κρεμμύδι και το σκόρδο.<br /><br />Σβήστε με το κρασί, αφήστε να τραβήξουν τα υγρά και προσθέστε τη μουστάρδα και το αφήνετε να μαγειρευτεί για περίπου 30 λεπτά σε χαμηλή θερμοκρασία.<br /><br />Εάν η σάλτσα σφίξει προσθέστε λίγο κρασί ακόμα.<br /><br />Όταν το φαγητό είναι έτοιμο το βγάζετε από την εστία και γαρνίρετε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.</p>
<p> </p>
<div> </div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title">Απαιτούμενος χρόνος: 35 λεπτά</h4>

Σχετικά άρθρα