Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια - Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 20/7 έως και 24/7;

20 Ιουλίου 2015
Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 20/7 έως και 24/7;

 ΚΡΙΟΣ

aries

Δεν έχεις εκείνη άνεση όταν χειρίζεσαι τις ερωτικές σου υποθέσεις γιατί κάπως έχεις κομπλάρει επειδή ένα άτομο σε έχει φέρει σε δύσκολη θέση. Μην προσπαθείς να πας κόντρα στον Αιγόκερω γιατί θα χαθείτε στο τέλος και δεν θα μπορέσει να μπει η αλήθεια ανάμεσά σας. Να βελτιώσεις τον επιθετικό σου τρόπο γιατί μερικές φορές ξεχνιέσαι και φέρεσαι αρκετά παράλογα. Όχι βέβαια εν αδίκω αλλά δεν έχει σημασία. Καλό είναι να μην κάνεις σκηνές και κινήσεις που μπορεί να φανούν πάρα πολύ παρορμητικές. Επειδή είσαι γεμάτος/η από ευαισθησία και από συναισθηματικές ενοχές, μπορεί να μην είσαι ο εαυτός σου. Από τις 23 και μετά θα αλλάξουν σιγά-σιγά οι προοπτικές, αρκεί να μην βιαστείς να κάνεις δηλώσεις ή να πάρεις αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Έχεις μια ιδιαίτερη κλίση σε άτομα που έχουν πολύ τρυφερή και συναισθηματική συμπεριφορά και για αυτό, θα θεωρήσεις ότι μπορεί να είναι το πεπρωμένο σου ένας Καρκίνος, εφόσον έχετε πολλά κοινά σημεία. Ίσως να θέλεις να υπάρχει μεταξύ σας και μια σημαντική φιλία, όμως θα χρειαστεί να ανοίξεις τα χαρτιά σου. Μερικές φορές η συμπεριφορά σου είναι απόλυτη, κυρίως απέναντι σε ένα Λιοντάρι που με τον τρόπο του σε βάζει στο δικό του γήπεδο και δεν μπορείς να ξεφύγεις. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες μπορεί να πιστεύεις ότι στον Σκορπιό έχεις ηθική υποχρέωση και αυτό κάπου σε εμποδίζει να είσαι ο εαυτός σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Βρίσκεσαι σε μια φάση άμυνας και δε θέλεις να δεις την αλήθεια, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο γιατί όλα είναι πολύ ρευστά αυτή την στιγμή. Με τον Ιχθύ θα υπάρχει μια παρανόηση και άλλα θα θέλεις εσύ και άλλα θα καταλαβαίνει αυτός, οπότε προσοχή γιατί μπορεί να αλλάξουν και να χαλάσουν τα πάντα από την μια στιγμή στην άλλη. Όσο επιμένεις στην σχέση με τον Καρκίνο ή τον Αιγόκερω, όλα θα είναι πολύ έντονα συναισθηματικά γιατί θα κολλήσεις από την τρυφερότητα και την περιποίηση που θα έχει απέναντί σου. Όμως επειδή υπάρχει ζήλεια και κυρίως κτητικότητα από την πλευρά σου που δε θα είναι εύκολο να την ξεπεράσεις και να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Έχεις μια ιδιαίτερη δυναμική η οποία είναι από την μια πολύ καλή για να διεκδικήσεις ακόμα και τα πιο δύσκολα και απαιτητικά πράγματα, από την άλλη όμως ίσως μιλάς απότομα και κάπως νευρικά γιατί όλα θα σου φαίνονται πολύ ρευστά. Με τον Κριό μπορεί να διακόψετε ξαφνικά και από εκεί που δεν το περιμένεις να απομακρυνθείτε, χωρίς να σου έχει δώσει κάποια στοιχεία από πριν για να το καταλάβεις. Το ζητούμενο είναι να αντιληφθείς την κρίση που υπάρχει μεταξύ σας και να προσπαθήσεις να την διορθώσεις, έστω μιλώντας κι ανοίγοντας τα χαρτιά σου. Βέβαια δεν το συνηθίζεις αυτό αλλά ενδεχομένως να χρειαστεί να σπάσεις τα όριά σου, αλλάζοντας τον τρόπο που επικοινωνείς.

ΛΕΩΝ

leo

Αυτό το διάστημα για σένα μετράει η ποιότητα των συναισθημάτων σου για αυτό θα κάνεις τα αδύνατα δυνατά να κρατήσεις ευχαριστημένο το άλλο άτομο. Αν πάλι έχεις την ανάγκη να απομονωθείς γιατί νιώθεις κάπως ευάλωτος/η, θα κρατήσεις κάποιες αποστάσεις, αλλά όχι τόσο μεγάλες για να μην ξεκοπείς τελείως. Η ανάγκη για οικογένεια θα σε υποχρεώσει να κάνεις υποχωρήσεις σε ένα συγκεκριμένο άτομο και αν είναι Αιγόκερως, θα νιώσεις ότι μαζί του μπορεί να κτυπήσει το βιολογικό σου ρολόι. Με τον Υδροχόο υπάρχει μια καλυτέρευση και αυτό βοηθάει, ώστε να εξαφανιστεί ο εγωισμός και από τις δυο πλευρές και να έρθετε πιο κοντά, οπότε θα εκτιμήσει κι ο ένας τα προσόντα του άλλου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Έχεις τη διάθεση να δώσεις ακόμα και κλειδιά του σπιτιού σου σε ένα άτομο που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη σου. Ίσως να φαίνεται ότι με αυτόν τον τρόπο εκβιάζεις καταστάσεις μέσα από εξαρτήσεις αλλά τελικά τα δικά σου κίνητρα είναι τελείως ανιδιοτελή και αληθινά. Απλά θέλεις την φιλία μαζί με την συντροφικότητα, δύο σε ένα. Αν τα καταφέρεις, θα κάνεις ένα μεγάλο βήμα και θα βγεις τελείως από την μοναχικότητα. Οπότε είναι στο χέρι σου να εκτιμήσεις σωστά τις καταστάσεις αλλά και να βρεις τον κατάλληλο χρόνο. Η επαφή με τον Σκορπιό γίνεται καλύτερη αρκεί να μην δίνεις τόση μεγάλη σημασία στα ειρωνικά ή καυστικά του σχόλια. Η Αφροδίτη που έχει μπει στο ζώδιό σου θα επηρεάσει μόνο εσένα που έχεις γεννηθεί τις δυο πρώτες ημέρες. Θα ανοίξει περισσότερο η καρδιά σου και ίσως αγαπήσεις πιο πολύ και τον εαυτό σου.Πηγή: http://www.astrology.gr/EROTIKH-ASTROLOGIA/erotiko-oroskopio/item/76999-erotiki-evdomada-gia-ola-ta-zodia#ixzz3gQOfiYHH


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...