«Το ελληνικό κοινό αναγνωρίζει, εκτιμά και ανταποδίδει»

Μέσω ανακοίνωσης η οργανωτική επιτροπή του EURO U19 ευχαριστεί τον φίλαθλο κόσμο της Κατερινής, της Λάρισας και της Βέροιας για το γεγονός ότι “αγκάλιασαν” την διοργάνωση με την παρουσία τους στις εξέδρες.

Η ανακοίνωση:

Η Οργανωτική Επιτροπή του UEFA EURO U19 Championship Greece 2015 συγχαίρει την Εθνική Ομάδα της Ισπανίας για την κατάκτηση του τίτλου και την Εθνική Ομάδα της Ρωσίας για την πορεία της μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης.

Επ’ ευκαιρία της ολοκλήρωσης του τουρνουά, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, για ακόμα μία φορά, τον φίλαθλο κόσμο της Κατερίνης, της Λάρισας και της Βέροιας για την αθρόα προσέλευσή του στα γήπεδα και κυρίως για την υποδειγματική συμπεριφορά του.

Η θερμή υποστήριξη που απόλαυσαν οι διαγωνιζόμενες Εθνικές Ομάδες και κυρίως η πέραν κάθε προσδοκίας μαζική συμμετοχή των φιλάθλων, ήταν το επιστέγασμα των προσπαθειών που κατεβλήθησαν εκ μέρους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για την άρτια οργάνωση του UEFA EURO U19 Championship Greece 2015.

Οι αξιωματούχοι της UEFA εξέφρασαν την πλήρη ικανοποίησή τους, τόσο για την οργανωτική επιτυχία του τουρνουά, όσο και για το άριστο επίπεδο συνεργασίας με την Οργανωτική Επιτροπή.

Το σπουδαιότερο στοιχείο που προέκυψε κατά το διάστημα των αγώνων του UEFA EURO U19 Championship Greece 2015 είναι ότι στις κερκίδες των γηπέδων υπάρχει χώρος για ανθρώπους κάθε ηλικίας και φύλου. Αποδείχτηκε ότι το ελληνικό κοινό αναγνωρίζει, εκτιμά και ανταποδίδει τον απόλυτο σεβασμό στις απαιτήσεις του, όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί από τους κανόνες της σύγχρονης και διεθνούς αγοράς. Αποδείχτηκε επίσης ότι η ΕΠΟ έχει την ικανότητα και τα στελέχη για να φέρουν σε πέρας μια διεθνή διοργάνωση με την ανιδιοτελή συνεργασία όλων των εμπλεκομένων.

Ευχαριστούμε για ακόμα μία φορά το κοινό της Κατερίνης, της Λάρισας και τη Βέροιας, καθώς τις Ποδοσφαιρικές Ενώσεις και τις τοπικές αρχές (Περιφέρειες, Δήμους, Σώματα Ασφαλείας) των τριών περιοχών, που συνέδραμαν τα μέγιστα στην υλοποίηση του σχεδιασμού της Οργανωτικής Επιτροπής“.

Σχετικά άρθρα