Επέστρεψε στην Ατλέτικο ο Φελίπε Λουίς

Ο Φελίπε Λουίς επιστρέφει στην Ατλέτικο Μαδρίτης μετά από ένα χρόνο, αφήνοντας την Τσέλσι. Σύμφωνα με τον ισπανικό και τον αγγλικό Τύπο οι «ροχιμπλάνκος» τα βρήκαν με την Τσέλσι στα 16 εκ. ευρώ, και τον 30άχρονο παίκτη να υπογράφει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.
Να θυμίσουμε ότι τέτοιο καιρό πέρυσι ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ άφηνε την Ατλέτικο για την Τσέλσι, μετά τις εκπληκτικές εμφανίσεις του με την ομάδα της Μαδρίτης.

Ο Φελίπε Λουίς δεν κατάφερε στην πρώτη του χρονιά στην Πρέμιερ Λιγκ να καθιερωθεί, και ο Ζοσέ Μορόνιο δεν τον υπολόγιζε για τη νέα αγωνιστική περίοδο… Έτσι, ο Βραζιλιάνος επιστρέφει στην πρώην ομάδα του για να βρει ξανά τον καλό αγωνιστικό εαυτό.
Τις επόμενες μέρες αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει… Ο Φελίπε Λουίς είναι διεθνής και αγωίστηκε με την Βραζιλία στο πρόσφατο Κόπα Αμέρικα… Οι «ροχιμπλάνκος» έχουν αποκτήσει τους Βιέτο, Τζάκσον Μαρτίνεζ, ενώ εκκρεμεί η ανακοίνωση για τον Σάβιτς απ’ τη Φιορεντίνα.
****

Η Λάτσιο πήρε τον 20άχρονο Ρικάρντο Κίσνα από τον Αγιαξ! Σύμφωνα και με την «Corriere dello Sport» ο νεαρός επιθετικός θα βρεθεί στη Ρώμη τις επόμενες μέρες, καθώς οι δύο ομάδες έχουν συμφωνήσει το κόστος μεταγραφής στα 3 εκ. ευρώ. Ο Κίσνα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Ακολούθως θα ενσωματωθεί στους «λατσιάλι» για να ακολουθήσει το πρόγραμμα προετοιμασίας τους. Πρόκειται για ταλαντούχο επιθετικό, στον οποίοι οι «λατσιάλι» αποφάσισαν να… επενδύσουν πάνω του!
****

Η Αστον Βίλα ενίσχυσε την άμυνά της, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Ζορντάν Αμαβί, από την Νις.
Ο 21άχρονος μπακ υπέγραψε με τους «χωριάτες» συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών, χωρίς να γίνει γνωστό το ποσό που έδωσε η αγγλική ομάδα στον γαλλικό σύλλογο.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που πήραμε έναν παίκτη που θεωρείται από τους καλύτερους νεαρούς» ήταν τα λόγια του τεχνικού της Βίλα, Τιμ Σέργουντ για τον Ζορντάν Αμαβί!

Σχετικά άρθρα