Chrash test με Φενέρ

Κόντρα στην Φενερμπαχτσέ του Βίτορ Περέιρα μετράει απόψε τις δυνάμεις του (20.30, NS1, live pamesports.gr) ο Ολυμπιακός σε ένα πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο του Afyon Cup στην Τουρκία.
Απέναντι στην πολύ ενισχυμένη τουρκική ομάδα του πρώην τεχνικού του, ο Ολυμπιακός θα έχει την ευκαιρία για ένα πολύ δυνατό τεστ ετοιμότητας, σε μια περίοδο πάντως που που ακόμη μοντάρεται, δεν έχει ολοκληρωμένο ρόστερ και έχει πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών σε όλες τις γραμμές του.
Στο σημερινό παιχνίδι ο Μάρκο Σίλβα δεν υπολογίζει για την άμυνα τους Μποτία, Σιόβα, στη μεσαία γραμμή δεν θα έχει τους Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτη, Μαρτίνες και στην επίθεση τους Πουλίδο και Μπενίτες.
Χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει ο Φελίπε Πάρντο που έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση στην χτεσινή πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του Ολυμπιακού.
Από την άλλη πλευρά, για την τουρκική ομάδα δεν θα παίξει ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι που δεν είναι ακόμη έτοιμος, ενώ θα αγωνιστεί το άλλο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημά της, ο διεθνής Πορτογάλος Νάνι.
Οι ερυθρόλευκοι θα παίξουν για το ίδιο τουρνουά την προσεχή Πέμπτη με μία άλλη τουρκική ομάδα, την Αντάλιασπορ του Σάμιουελ Ετό.

Σχετικά άρθρα