Το ιδανικό σχήμα στήθους για τους άνδρες: Θα εκπλαγείτε (ΦΩΤΟ)

21 Ιουλίου 2015

Οι επσιτήμονες βάλθηκαν για ακόμα μια φορά να μας εκπλήξουν. Μια νέα μελέτη, αυτή του πλαστικού Patrick Malluci από το Πανεπιστημιακό Κολλέγιο του Λονδίνου επιχειρεί να αποκαλύψει το γυναικείο στήθος που αρέσει στους περισσότερους άνδρες. 

Πολλές γυναίκες επιλέγουν λέει, να κάνουν πλαστικές και να γεμίσουν το στήθος τους κάνοντάς το πιο στρογγυλό. Όπως όμως απέδειξε η μελέτη του τα αποτελέσματα της οποίας δημοσιεύονται στη Daily Mail ηθηλή πρέπει να χωρίζει το μαστό σε αναλογία 45:55, με το κάτω μισό του μαστού να είναι ελαφρώς πιο πλούσιο. Το τριγωνικό στήθος είναι μάλλον εκείνο που ελκύει τους άνδρες γιατί είναι και πιο φυσικό. 

Η Δούκισσα του Κέμπριτζ Κέιτ Μίντλετον και η Σκάρλετ Γιόχανσον πριν την πλαστική είναι δυο χαρακτηριστικά παραδείγματα των γυναικών που διαθέτουν αυτό το σχήμα στήθους. 


graph

Η «χρυσή αναλογία» του στήθους δεν είναι κάτι καινούργιο. ΑΚόμα και στα αγάλματα της αρχαιότητας φαίνεται πως την επέλεγαν 

 ancientstatue
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
niko***** ****
09:28 Παρασκευή 15/01/2016
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΣΤΟ SWINGGINGΟΜΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ 1 ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΛΥΤΕΡΟ η ΟΧΙ 2 ΤΙ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ