Ποια είναι η στάση του κάθε ζωδίου απέναντι σε μια έκπληξη

21 Ιουλίου 2015

Είναι έτοιμοι όλοι οι εκπρόσωποι του ζωδιακού για αιφνιδιασμούς; Ποιος πρωτοστατεί, ποιος είναι συγκρατημένος και ποιος νιώθει άβολα; Τι είδους εκπλήξεις προτιμούν;


ΚΡΙΟΣ

Οι πρωτοβουλίες είναι για τον Κριό από μόνες τους μια ευχάριστη έκπληξη, οπότε και μόνο η πράξη σου τον συναρπάζει. Δέχεται την έκπληξη -όποια και αν είναι- και την ανταποδίδει άμεσα. Κανείς άλλος δεν θα την εκτιμήσει όσο αυτός, αρκεί να μην έχεις προλάβει μια ενδεχόμενη δική του.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν η έκπληξη δεν είναι φάρσα... είναι πάντα καλοδεχούμενη, ειδικά αν πρόκειται για ένα κουτί γλυκά ή ένα δείπνο σε gourmet εστιατόριο. Εκτιμά πολύ τις εκπλήξεις, ειδικά αυτές που θα τον κάνουν υλικά και συναισθηματικά πλουσιότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έκπληξη γι' αυτόν είναι να καταλάβεις το χιούμορ του και να μην τον παρεξηγήσεις όταν προσπαθεί να εκφραστεί. Δεν ενθουσιάζεται εύκολα με τις εκπλήξεις γιατί θεωρεί πως δύσκολα θα βρεθεί κάποιος πιο επινοητικός από αυτόν και κάτι πιο εφευρετικό από το δικό του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός γιατί δεν του αρέσει να εισβάλουν στη ζωή του. Οι εκπλήξεις για έναν Καρκίνο είναι σαν απρόσκλητοι επισκέπτες, την ώρα που έχει αποφασίσει να ξαπλώσει ολόγυμνος το κρεβάτι του, με το «μην ενοχλείτε» έξω από την πόρτα.

ΛΕΩΝ

Γι' αυτές ζει και αναπνέει. Ο καλύτερος διοργανωτής, ο πιο δεκτικός και ο πιο δοτικός. Θα σε ευχαριστήσει ακόμα και αν δεν του αρέσει η έκπληξη και θα σε κάνει να αισθανθείς μοναδικός. Ριγεί δε, σε αντικείμενα που εντυπωσιάζουν, αλλά αν δεν ενθουσιαστεί, θα σε κάνει με τον τρόπο του, να μην το προσπαθήσεις ξανά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πας να αιφνιδιάσεις έναν Παρθένο; Μη σε ξεγελάει η ευγένειά του και η αποδοχή της έκπληξης. Θα στη συζητήσει τόσο πολύ και θα την αναλύσει ακόμα περισσότερο που θα καταντήσει διαπραγμάτευση. Τουλάχιστον, κάνε την διακριτικά ή βεβαιώσου για τα ενδιαφέροντά του.Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/ZODIA/ARTHRA/item/77066-zodia-kai-ekplixeis-pos-antidroyn-ta-12-zodia#ixzz3gWC52wLF


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...