Κέρδισε θεραπευτικές συνεδρίες με την ψυχολόγο Μαριέττα Πεπελάση!

10 Ιανουαρίου 2013

 

Η συμβουλευτική ψυχολόγος και ψυχοθεραπεύτρια Μαριέττα Πεπελάση προσφέρει ένα μοναδικό δώρο ζωής αποκλειστικά για τις αναγνώστριες του e-mporo.gr.

 

Μια σειρά από εντελώς δωρεάν θεραπευτικές συνεδρίες διάρκειας 50 λεπτών ο αριθμός των οποίων θα καθοριστεί από την αναγκαιότητα του προβλήματός σου. Μια μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψεις τον εαυτό σου, να μιλήσεις για ό, τι σε απασχολεί και να καταφέρεις να δώσεις λύση στο πρόβλημα που σε βασανίζει. 

 

Όλοι γνωρίζουμε πόσο κοστίζει στις μέρες μας μια πολύτιμη συμβουλή, πόσο μάλιστα μια σειρά από θεραπευτικές συνεδρίες. Όλοι γνωρίζουμε πόσο η δύσκολη οικονομική συγκυρία μας έχει στερήσει τη δυνατότητα να απευθυνθούμε σε έναν ειδικό και να γιατρέψουμε την ψυχή μας. 

 

Εσύ, δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή και μία τυχερή θα έχει την ευκαιρία να ακολουθήσει μέσω skype το ολοκληρωμένο πρόγραμμα θεραπείας της κυρίας Μαριέττας Πεπελάση. 

 

Η κυρία Πεπελάση είναι μια από τις πιο έγκριτες ψυχοθεραπεύτριες της χώρας μας. Συμβουλευτική ψυχολόγος και συγγραφέας που έχει διδάξει Επικοινωνία και Ανθρώπινες Σχέσεις στην Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο. 

 

Το αξίζεις!


 

Δηλώστε συμμετοχή

 

(κωδικός ΔΟ2)


[vfb id=1]

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
Κωνσ***** ****
01:53 Δευτέρα 30/09/2013
Καλησπέρα εδώ κ2χρονια εχω φέρει στον κοσμο το ποιο αξιολατρεφτο πλάσμα το κοριτσάκι μουαπο την πρώτη μερα που εμινα έγκυος μέχρι κ σήμερα συνέχεια κλεω πολλές φορές κ χορεις λογο μου βγενει χωρίς να καταλαβω το γιατικ οσο περνάει ο καιρός μου σηνβενει ολο κ ποιο συχνάεπίσης μερικες φορες εσθανομαι οτι ειμαι πολη κουρασμένη κ ας μην εχω κανει απόλυτος τπτκ ο αντρας μου μου λεει συνέχεια οτι εχω πολλα νεύρα που αυτος το θεωρι χωρίς λογο εγω πάλη το αντίθετο
κοκκ***** ****
03:00 Παρασκευή 9/08/2013
Θελω να συμμετασχω στον διαγωνισμο για τις θεραπευτικες συνεδριες ευχαριστω
ΟΛΥΜ***** ****
11:43 Πέμπτη 8/08/2013
ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΕΙΜΑΙ 34 ΧΡΟΝΩΝ , ΧΩΡΙΣΑ ΒΑΣΙΚΑ ΜΕ ΧΩΡΙΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΣΗΣ.ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΜΕΝΟΙ. ΕΧΑΣΑ ΤΗ ΓΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ????????? ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΑ ΓΙΑΤΡΕΥΕΙ....
papp***** ****
18:45 Τρίτη 6/08/2013
θέλω να συμμετέχω στο διαγωνισμό για τις θεραπευτικές συνεδρίες.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Paul Lefevre Geraldy
Η Σκέψη της ημέρας
Paul Lefevre Geraldy