Ο Χρήστος κέρδισε προσκλήσεις από το boro.gr!

Ο κύριος Χρήστος Χήρμπος  ήταν ο νικητής της διπλής πρόσκλησης που του boro.gr και του Θεάτρου Αγγέλων Βήμα και παρακολούθησε την παράσταση “Ο Αλέκος βγήκε από τον Παράδεισο”. Επικοινωνήσαμε με τον κύριο Χήρμπο για να μάθουμε τις εντυπώσεις του από την παράσταση και να γνωρίσουμε λίγο καλύτερα τον αναγνώστη μας.

“Είμαι 33 ετών, παντρεμένος και εργάζομαι σε μία ναυτιλιακή εταιρεία. Γνώρισα το site σας μέσω ενός φίλου που σας διαβάζει και έτσι δήλωσα συμμετοχή και στον διαγωνισμό για την παράσταση “Ο Αλέκος βγήκε από τον Παράδεισο”. Η παράσταση ήταν υπέροχη. Μια καταπληκτική παράσταση που συστήνω σε όλους ανεπιφύλακτα! Ενθουσιαστήκαμε και εγώ και η σύζυγός μου. Ήταν στο ίδιο στυλ με το «Θα σε πάρω να φύγουμε» αλλά μ’άρεσε πολύ περισσότερο.

Πολλά συγχαρητήρια τόσο στην Χριστίνα Αλεξανιάν, όσο και στον Άγγελο Μπούρα!Ευχαριστώ πολύ το “μπορώ” για την πρόσκληση που μου παραχώρησε.

“Μια παράσταση που παρακολούθησα και θα πρότεινα στο αναγνωστικό κοινό του boro.gr είναι “Τα κόκκινα φανάρια”.  Ήταν μια πάρα πολύ καλή παράσταση,  όπως και το frozen στο “Αγγέλων Βήμα” που είχα παραχωρήσει και ήταν υπέροχο. Σας τις προτείνω και τις δύο ανεπιφύλακτα”!

 

Σχετικά άρθρα