Ανακοινώνει τους «εκλεκτούς» ο Κατσικάρης!

22 Ιουλίου 2015

Την Παρασκευή 24/7 στις 12:00 στο ξενοδοχείο Caravel θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του Φώτη Κατσικάρη, κατά τη διάρκεια της οποίας ο τεχνικός της Εθνικής θα ανακοινώσει τα ονόματα των διεθνών που θα συμμετάσχουν στην προετοιμασία για το Ευρωμπάσκετ. Ο Κατσικάρης θα πάρει μαζί του στην προετοιμασία 17 ή 18 παίκτες και στην πορεία θα καταλήξει στους 12, οι οποίοι και θα αγωνιστούν στο μεγάλο μπασκετικό ραντεβού του Σεπτεμβρίου (5-20/9).

Όπως ενημέρωσε η ΕΟΚ η παρουσίαση της νέας "γαλανόλευκης" φανέλας μετατίθεται και θα οριστεί νέα ημερομηνία.

Το πρόγραμμα της Εθνικής:

Η πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής Ανδρών, που θα πάρει μέρος φέτος στο Ευρωμπάσκετ (5-20/9) με πρώτη στάση το Ζάγκρεμπ, για τους αγώνες της πρώτης φάσης, θα γίνει την Παρασκευή 31/7.

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει στο ΟΑΚΑ, αφού το πρόγραμμα περιλαμβάνει από νωρίς φιλικά παιχνίδια εκτός Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, στις 8 Αυγούστου η αποστολή θα ταξιδέψει με προορισμό την Αμβέρσα, όπου θα αντιμετωπίσει την Εθνική Βελγίου. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα επιστρέψει στην Ελλάδα στις 10 Αυγούστου και θα ταξιδέψει στις 13 Αυγούστου στην Κωνσταντινούπολη, όπου θα πάρει μέρος σε διεθνές τουρνουά στις 14 και 15 Αυγούστου και θα επιστρέψει στην Αθήνα στις 16 Αυγούστου. Θα ακολουθήσουν δύο τουρνουά σε ελληνικό έδαφος.

Το πρώτο θα φιλοξενηθεί στην Ξάνθη, 21-23 Αυγούστου, με τη συμμετοχή της Ελλάδας, της Ρωσίας, της Βοσνίας Ερζεγοβίνης και της Τσεχίας. Το δεύτερο είναι το καθιερωμένο τουρνουά «Ακρόπολις Eurobank», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ, 27-29 Αυγούστου, με τη συμμετοχή ακόμη της Τουρκίας, της Λιθουανίας και της Ολλανδίας.

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...