Δηλώστε συμμετοχή στο «4on4 – Got Hoops?»

22 Ιουλίου 2015

Η Above The Rim μεταφέρει το streetball από τα playgrounds στα παρκέ της Αθήνας, σε ένα τουρνουά μπάσκετ όπως ακριβώς παίζεται στις γειτονιές της πόλης, δηλαδή 4 εναντίον 4 στο μισό γήπεδο.

Το «4on4 – Got Hoops?» δίνει για πρώτη φορά την ευκαιρία στους λάτρεις του streetball να ζήσουν με τις τετράδες τους μια χορταστική μπασκετική εμπειρία και να διεκδικήσουν τον τίτλο της «Gold Team 4on4 – Got Hoops?».

Με αφετηρία το Σεπτέμβρη του 2015, το «4on4 – Got Hoops?» θα ταξιδέψει σε ολόκληρη την Αθήνα κατά τη διάρκεια της χρονιάς και θα κορυφωθεί τον Ιούνιο του 2016 στη μεγάλη μπασκετική γιορτή που θααναδείξει τον «Grand Champ 4on4 – Got Hoops?».

Έπαθλα και διευκρινήσεις:

Η Gold Team κάθε τουρνουά, εκτός από δώρα και τον τίτλο «Gold Team 4on4 – Got Hoops?», εξασφαλίζει αυτομάτως τη δωρεάν συμμετοχή της στο αμέσως επόμενο τουρνουά για να υπερασπιστεί τον τίτλο της.

Η Silver Team κάθε τουρνουά εξασφαλίζει αυτομάτως τη δωρεάν συμμετοχή της στο αμέσως επόμενο τουρνουά για τη ρεβάνς, ενώ η Bronze Team θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στο αμέσως επόμενο τουρνουά πληρώνοντας 50% μειωμένο εισιτήριο.

Το εισιτήριο συμμετοχής στο τουρνουά ανέρχεται στα 45 ευρώ ανά ομάδα (για 5 παίκτες) και το ποσό καταβάλλεται στη γραμματεία κατά την άφιξη της ομάδας την προκαθορισμένη ώρα του check-in, πριν τους αγώνες της α’ φάσης ομίλων.

Για τους λεπτομερείς κανονισμούς διεξαγωγής των αγώνων μπορείτε να ανατρέξετε στη σχετική κατηγορία του site, ενώ το πλήρες πρόγραμμα (α’ φάση ομίλων, β’ φάση ομίλων, νοκ-άουτ παιχνίδια, final 4) θα ανακοινωθεί αμέσως μόλις συμπληρωθούν οι συμμετοχές.

Επιπλεόν, όλοι οι αθλητές θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στο διαγωνισμό 3-Point Shootout, που θα διεξάγεται πριν το μεγάλο Final 4, για τον τίτλο του καλύτερου σουτέρ 4on4 – Got Hoops?.

Πρώτος σταθμός του 4on4 – Got Hoops? είναι το κλειστό γήπεδο μπάσκετ των Εκπαιδευτηρίων «Ο Πλάτων» στις 18 Σεπτεμβρίου 2015.

Ο αριθμός συμμετοχών είναι περιορισμένος γι' αυτό προλάβετε!

Συμπληρώστε τη φόρμα στο site και δηλώστε συμμετοχή τώρα!

Η ομάδα της Above The Rim σας περιμένει όλους για ένα αξέχαστο μπασκετικό τριήμερο!

Περισσότερα: https://4on4gothoops.wordpress.com/

(Για διευκρινίσεις / πληροφορίες μπορείτε να στείλετε μήνυμα στη σελίδα μας 4on4 - Got Hoops? και η ομάδα της Above The Rim θα σας απαντήσει άμεσα.)

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ