Έμεινε στον Κολοσσό ο Λίντεν

Στον Κολοσσό H Hotels θα συνεχίσει την νέα σεζόν ο Τομ Λίντεν, ο 28χρόνος Σουηδός ύψους 2μ.02 φόργουορντ, όπως ανακοίνωσαν οι «θαλασσί»:
 
«Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον καλαθοσφαιριστή Τομ Λίντεν για ακόμα έναν χρόνο.
 
Ο Τομ, σε 29 παιχνίδια με την ομάδα μας, είχε μέσο όρο 4.93 πόντους με 39% στα δίποντα, 45% στα τρίποντα και 72% στις βολές, ενώ είχε επίσης 2.2 ριμπάουντ.
 
Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο Τομ Λίντεν δήλωσε στο kolossosbc.gr: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Γνωρίζω ήδη τον προπονητή, την ομάδα και την πόλη, οπότε θα είμαι απόλυτα έτοιμος να ξεκινήσω να δουλεύω με του που πάω εκεί. Επίσης, αυτό που με κάνει χαρούμενο είναι πως θα δω ξανά ανθρώπους της ομάδας που έπαιξαν σημαντικό ρόλο για να μείνω άλλο ένα χρόνο».
 
Για το πώς κύλησαν οι διακοπές του: «Είχα ένα πολύ όμορφο καλοκαίρι μέχρι τώρα. Είχα την ευκαιρία να δω τους φίλους και την οικογένειά μου, ενώ έκανα προπονήσεις με την ομάδα της πόλης μου, η οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα την άνοιξη. Μέχρι να επιστρέψω στη Ρόδο θα προσπαθήσω να χρησιμοποιήσω τις μέρες, ώστε να ξεκουραστώ πριν ξεκινήσει η σεζόν»».

Σχετικά άρθρα