Σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Θηβαίου!Τι συνέβη;

22 Ιουλίου 2015

ρήστες του twitter σχολίασαν με χιούμορ πως ο ερμηνευτής δεν ήταν νηφάλιος όταν έκανε αυτές τις δηλώσεις, ενώ αρκετοί έκαναν λογοπαίγνια με το τραγούδι «πόσο πολύ σ'αγάπησα»

Το viral της ημέρας στο διαδίκτυο, αλλά και στα social media, είναι αναμφίβολα η λεκτική επίθεση του Χρήστου Θηβαίου σε ραδιοφωνική παραγωγό της Θεσσαλονίκης. 


Ο ερμηνευτής άσκησε κριτική στην παραγωγό, Δέσποινα Αυγερίδου, για το επάγγελμά της λέγοντας ότι είναι αντιπαραγωγικό και όταν εκείνη του απάντησε ότι είναι χημικός, εκείνος την προέτρεψε να δουλέψει στα λιπάσματα. 

Μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι οι νέοι στην Ελλάδα παραμένουν άνεργοι από επιλογή, γιατί δεν θέλουν να δουλέψουν και προτιμούν να ζήσουν με τη σύνταξη των γονιών τους, τονίζοντας ότι μπορεί να ζήσει την πενταμελή οικογένειά του με 15 ευρώ την ημέρα.

 

Μετά από τέτοιες δηλώσεις, αναμενόμενο ήταν το twitter να πάρει φωτιά και το hashtag #thivaios να γίνει το trend της ημέρας.

Στα σχόλια αρκετοί χρήστες «επιτέθηκαν» με χιούμορ στον ερμηνευτή.


Κάποιοι μάλιστα ανέφεραν πως ο ερμηνευτής δεν ήταν νηφάλιος όταν έκανε αυτές τις δηλώσεις, ενώ αρκετοί έκαναν λογοπαίγνιο με το τραγούδι «πόσο πολύ σ'αγάπησα».  Δεν έλειψαν και εκείνοι που θέλουν να τον δουν υπουργό στο Εργασίας. 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ