ΠΑΟΚ είσαι… (video)

Το καλό ευρωπαϊκό κουστούμι του καλείται να φορέσει απόψε ο ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ αντιμετωπίζει στις 20:00 (novasports2, pamesports.gr) τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ στη ρεβάνς του 2-1 υπέρ των Κροατών για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League και θέλει τη νίκη προκειμένου να πάρει το “εισιτήριο” για την επόμενη φάση και να συνεχίσει με… ηρεμία το “χτίσιμο” ενόψει της νέας σεζόν.
Συγκριτικά με το πρώτο ματς ο τεχνικός του “Δικεφάλου του Βορρά” αντιμετωπίζει λιγότερα αγωνιστικά προβλήματα καθώς στη διάθεσή του είναι οι Λούκας και Κουλούρης ενώ οι Ρατς, Μακ και Τζιόλης είναι σε καλύτερη κατάσταση. Ο Τούντορ αναμένεται να παρατάξει τον ΠΑΟΚ με 4-2-3-1 με τον Όλσεν στην εστία, τους Κίτσιου, Βίτορ, Ρικάρντο Κόστα και Τζαβέλλα στην άμυνα και τους Τζιόλη και Κάτσε ως αμυντικά χαφ. Στα “φτερά” θα αγωνιστούν οι Μακ και Πέλκας, ο Λούκας θα έχει ελεύθερο ρόλο, πίσω από τον Ευθύμη Κουλούρη. Σε συνθήκες επίθεσης το σύστημα θα μετατρέπεται σε 3-5-2 με τον Μακ ή τον Λούκας δίπλα στον Κουλούρη.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοροβέσης, Σαλπιγγίδης, Σκόνδρας, Γκολάσα, Ρατς, Μαντούρο, Μελίσσας και Μυστακίδης ενώ εκτός έμειναν οι Περέιρα λόγω πειθαρχικού παραπτώματος αλλά και οι τραυματίες Αθανασιάδης και Γλύκος.
«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και προσπαθώ να παραμείνω συγκεντρωμένος, θέλω να περάσουμε στη επόμενη φάση και θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον στόχο μας», δήλωσε ο Τούντορ στη συνέντευξη Τύπου.
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Πορτογάλος Κάρλος Μιγκέλ Ταμπόρντα Ζίστρα.
Δείτε πλάνα από την τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν από το ματς…

Σχετικά άρθρα