Η Χριστίνα κέρδισε ένα μενταγιόν από το boro.gr!

Η Χριστίνα Κλωσσοπούλου είναι η νικήτρια του ασημένιου πασχαλινού μενταγιόν  Zolotas. Εμείς επικοινωνήσαμε μαζί της για να την γνωρίσουμε καλύτερα!

“Είμαι 28 χρονών, μένω στο Παλαιό Φάληρο, και είμαι έμπορος. Το boro.gr το γνώρισα από τη σελίδα  στο facebook και το πρώτο που μου κέντρισε το ενδιαφέρον είναι οι διαγωνισμοί. Μ’αρέσουν τα κοσμήματα και ειδικά του Ζολώτα.  Για αυτό δήλωσα συμμετοχή αμέσως. Γενικά αυτό που μου αρέσει στο boro.gr  είναι ότι έχει πολύ μεγάλη θεματολογία. Μαθαίνουμε πολλά πράγματα για το πώς μπορούμε να ζήσουμε μια καλύτερη ζωή, λίγο πιο ευτυχισμένη.

Tι μπορεί να κάνει μια γυναίκα ευτυχισμένη σήμερα;

“Σήμερα μια γυναίκα την κάνει ευτυχισμένη να έχει ένα ικανοποιητικό επίπεδο ζωής δηλαδή μια καλή δουλειά, να έχει ένα ωραίο περιβάλλον στο οποίο αυτή ζει και γενικά μια καλή δουλειά. Οι σχέσεις που έχει είτε οικογενειακές, είτε φιλικές να είναι αληθινές. Σήμερα είναι δύσκολο να έχεις αληθινές σχέσεις αν όμως χαμηλώσουμε τα στάνταρ μας να έχουμε γύρω μας ανθρώπους απλά για να έχουμε, τότε κάποια στιγμή θα έχουμε και αυτούς που αξίζουν να είναι πραγματικά δίπλα μας.”

Η Χριστίνα για να μας ευχαριστήσει μας πρότεινε ένα αγαπημένο της στέκι!

Ένα στέκι μου που μου αρέσει και προτείνω είναι η Μαρίνα Φλοίσβου γιατί είναι δίπλα στη θάλασσα, είναι για ποτό, για καφέ, για βόλτες και γενικά για όλες τις ώρες. Σας προτείνω να την επισκεφτείτε!

Σχετικά άρθρα