Κέρδισε τις "Πικάντικες ιστορίες" του Τατσόπουλου!

Δώρο του boro.gr : Ένας τυχερός αναγνώστης θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει από ένα αντίτυπο του βιβλίου του Πέτρου Τατσόπουλου από τις εκδόσεις “Καστανιώτη”.

Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις στο [email protected] το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σου. (Τα στοιχεία σου δεν δημοσιεύονται)

“Η ντίβα του σινεμά πρόθυμα στο δημόσιο διασυρμό της. Στον πατέρα καταλογίζουν ολότελα διαφορετικά κατορθώματα από εκείνα που γνωρίζει ο κανακάρης του. Η ανερχόμενη ηθοποιός κατέρχεται εξίσου θεαματικά. Δύσμοιροι πέφτουν από ψηλά και θέλγουν την τηλεοπτική ρεπόρτερ. Αν και υποφέρει από ρευματισμούς, ο Άγιος Βασίλης δεν αμελεί την ίαση των ψυχών. Ο συγγραφέας αναπολεί τα λογοκριμένα βυζιά της εφηβείας. Το κοριτσάκι τιμωρείται για την αυστηρή προσήλωσή του στην κυριολεξία. Η ψυχολόγος ψαρεύει ακίνδυνους γραφικούς για τις κάμερες. Η φιλία δοκιμάζεται γύρω από την πράσινη τσόχα. Ο μαγκούφης πιάνεται στο δόκανο του μπόμπιρα. Ο ειδικός σύμβουλος για την τρομοκρατία παραδέχεται την ανεπάρκειά του. Ο πελάτης αναζητάει αδιαφιλονίκητα τεκμήρια αγάπης στις πορνοταινίες”.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος καταγράφει μικρές ή μεγάλες ιδιοτροπίες, μικρές ή μεγάλες παρεκκλίσεις από την καθημερινή ρουτίνα. Με ιλαρή διάθεση, ακόμη και όταν το θέμα δεν του αφήνει σπουδαία περιθώρια, επικεντρώνει την προσοχή του αναγνώστη στο σημείο που διασταυρώνεται η μικροπρέπεια με τη μεγαθυμία και παρά τις αντίξοες συνθήκες, επιβιώνει η τρυφερότητα.

 

 

Σχετικά άρθρα