Ο Δημήτρης κέρδισε ένα μπλουζάκι από το boro.gr!

Ο Δημήτρης Ζούπος είναι ο τυχερός που κέρδισε το αντρικό μπλουζάκι από το κατάστημα BEST BUY. Εμείς επικοινωνήσαμε μαζί του για να τον γνωρίσουμε λίγο καλύτερα!

“Είμαι 26 χρονών, έχω τελειώσει στο ΙΕΚ ΣΒΙΕ Ιατρική πληροφορική και τώρα δεν εργάζομαι. Είμαι στο ταμείο ανεργίας και πιο παλιά ήμουνα σε ένα σωματείο με παιδιά με μειοπάθεια που παίζουν ένα παραολυμπιακό παιχνίδι, πετούν μπάλες μαλακές με το χέρι ή με κάποιο σωλήνα γιατί δεν μπορούν να κουνήσουν τα άκρα τους. Το άθλημα ονομάζεται μπότσια και εγώ τα προπονώ.

Μία παράσταση που είχατε δει και σας άρεσε και θα θέλατε να την προτείνετε στους αναγνώστες του boro.gr;

Mία παράσταση που είδα και μου άρεσε αλλά τελείωσε για αυτή τη σεζόν, ήταν το «Μπαρ σε καλό μας» στο θέατρο  sui generis bar κοντά στο Χίλτον.

Τι υπόθεση είχε;

Ήταν σατυρική και πιο πολύ αναφερόταν στη μυθολογία και υπήρχαν κάποιοι ρόλοι με αρχαίους θεούς και όλη αυτή η μυθολογία που ξέρουμε. Μέσα σε αυτή έλεγε και για τα πράγματα που μας απασχολούν σήμερα των πολιτικών και της κρίσης. Μου άρεσε αυτή η παράσταση γιατί πρώτα από όλα είχε χιούμορ και επειδή ήταν πρωτότυπος ο τρόπος που γινόταν η παράσταση επειδή είναι μπαρ το θέατρο και οι ηθοποιοί ήταν ανάμεσα στους θεατές και η απόσταση ήταν πολύ κοντινή.

Εσείς έχετε αντιμετωπίσει δυσκολίες μέσα από την κρίση;

Σαφώς για αυτό είμαι και στο ταμείο ανεργίας για περίπου έναν χρόνο και πιστεύω πως η κρίση είναι πια εμφανής στις μέρες μας. Σίγουρα δεν μπορείς να κάνεις αυτό που έχεις σπουδάσει αλλά τα τελευταία 4 χρόνια, δεν μπορείς να κάνεις και οτιδήποτε άλλο.

Υπάρχει κάτι που σας απασχολεί σήμερα και θα θέλατε να το μοιραστείτε μαζί μας;

Αυτό που με απασχολεί είναι για τη νέα γενιά και για τις σχέσεις. Δηλαδή ότι δεν σκέφτονται τόσο για να κάνουν οικογένεια και τους νοιάζει πιο πολύ η διασκέδαση και τα προσωρινά πράγματα. Είναι τα πάντα στιγμιαία και παροδικά. Δεν υπολογίζουν ότι με κάποιον άνθρωπο μπορεί να είναι και στο μέλλον, δεν τους νοιάζει αυτό.

Εσείς είστε ερωτευμένος αυτή την εποχή;

Ναι έχω σχέση με μια κοπέλα και μπορώ να πω ότι είμαι ερωτευμένος, παρόλο που είναι πολύ καιρό αυτή η σχέση.

Τι πρέπει να κάνει κανείς για να αποφύγει αυτή τη ρουτίνα στη σχέση;

Πιστεύω δεν είναι κάτι σαν συνταγή που θα μπορούμε να πούμε, γιατί κάθε σχέση είναι και κάτι το μοναδικό πιστεύω. Αναλόγως με τις συνήθειες που έχει το ζευγάρι. Κάτι που θα λειτουργεί σε μένα σε κάποιον άλλο μπορεί να μην λειτουργήσει. Εξαρτάται από το πώς έχουν συνηθίσει να ζουν μαζί.

Σχετικά άρθρα