Κέρδισε 3ήμερο σεμινάριο φωτογραφίας στη φύση, αξίας 120 ευρώ!

Θα διαθέτατε 120 ευρώ για να ζήσετε 3 μέρες σε ένα αγρόκτημα, να φάτε, να πιείτε να κοιμηθείτε, να αποκτήσετε νέους φίλους και κυρίως φωτογραφικές γνώσεις; Το boro.gr κάνει δώρο σε έναν αναγνώστη αυτήν την απόλυτα ξεχωριστή εμπειρία!

– Σας αρέσει να φωτογραφίζετε;

– Θέλετε να βγάζετε καλύτερες φωτογραφίες;

– Γνωρίζετε τι γίνεται όταν πατάτε το κουμπί της φωτογραφικής μηχανής;

– Πώς λειτουργεί το μάτι;

– Ξέρετε την ιστορία της φωτογραφίας;

– Αγαπάτε τη Φύση;

– Μπορείτε να μοιραστείτε τον ίδιο χώρο με άλλους;

– Τα καταφέρνετε χωρίς όλες τις ανέσεις της πόλης;

Το Ελπιδοχώρι, μια κοινότητα που τώρα αναπτύσσεται στο νομό Αργολίδας λίγο έξω από το Άργος σε μια πανέμορφη βουνοπλαγιά, λειτουργεί ως αστικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός και στόχος του είναι να αποτελέσει ένα πρακτικό παράδειγμα βιωσιμότητας, δείχνοντας μέχω της λειτουργίας του πως ένας φυσικός και αειφόρος τρόπος ζωής είναι εφικτός. Στην προσπάθειά του να προσφέρει γνώσεις και εμπειρίες, οργανώνει εργαστήριο δημιουργικής φωτογραφίας, από τον επαγγελματία φωτογράφο Άρη Χρυσάγη.

 Εισηγητής:  Ο Άρης Χρυσάγης, με σπουδές στην Ελλάδα και την Αγγλία  (Guildford School of Art) και για 25 χρόνια επαγγελματίας φωτογράφος στο χώρο της διαφήμισης, ο μοναδικός κάτοχος του Χρυσού Ερμή (του μεγαλύτερου βραβείου της Ένωσης Διαφημιστικών Εταιριών Ελλάδος).

Κόστος συμμετοχής: 120 ευρώ το άτομο (με σκηνή 100). Το ποσό αυτό περιλαμβάνει εκτός από την παρακολούθηση του εργαστηρίου, τη διαμονή  και τη διατροφή όλων των ημερών.

Διάρκεια:  Από Παρασκευή 7 Ιουνίου στις 18:00 έως Κυριακή 9 Ιουνίου στις 17:00.

Μέσα στις ώρες αυτές να είστε έτοιμοι για όλα.  Σεμινάριο, δημιουργικότητα, γέλιο, χαρά,  παιχνίδι, ύπνο, ξεκούραση, φωτογραφικές ασκήσεις και πολλές φωτογραφίες.

Διαμονή:  Στον χώρο του καταφυγίου, που είναι χτισμένο με ξύλο αχυρόμπαλες και σοβά, ή στη δική σας σκηνή που θα στήσετε κάτω από τα αιωνόβια δέντρα του κτήματος. Θα ζήσετε μια οικοκοινοτική εμπειρία, θα φάτε φαγητά χωρίς κρέας και θα συνυπάρξετε με άλλους ομοϊδεάτες στην παρθένα φύση μόλις 150 χλμ από την Αθήνα.

Απαραίτητα εφόδια:  Υπνόσακος,  ή σεντόνια, μαξιλαροθήκη, πετσέτες, ρούχα εκδρομικά, παπούτσια για χώματα, φωτογραφική μηχανή με όλα της τα εξαρτήματα, μουσικό όργανο αν παίζετε και την καλύτερή σας διάθεση.

Περισσότερες πληροφορίες στο [email protected]

Σχετικά άρθρα