Τσάτσιτς: «Είχε κριθεί από το 14ο λεπτό»

Ο Αντε Τσάτσιτς, ο προπονητής της Λοκομοτίβα με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα υποστήριξε:
«Δίκαια ήταν η νίκη του ΠΑΟΚ, τι να πει κανείς για αυτό το παιχνίδι. Ήδη από το 14ο λεπτό του αγώνα ο ΠΑΟΚ είχε βάλει θεμέλια για την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Μετά από τέτοια εξέλιξη ήταν πολύ δύσκολη η στιγμή και για την ομάδα μας καθώς αποτελείται από νέους παίκτες. Η επίθεση που δεχθήκαμε από τον αντίπαλό μας ήταν συνεχόμενη. Ο ΠΑΟΚ ήταν το φαβορί, όπως είχα πει και πριν από το παιχνίδι. Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα του ΠΑΟΚ για την συνέχεια και καλή πρόοδο».
–       Μήπως έπρεπε να παίξετε πιο συντηρητικά απέναντι σε μία ομάδα που ήταν καλύτερη;
«Εμείς μπήκαμε με τέσσερις παίκτες στην άμυνα και άλλους τέσσερις στο κέντρο, όμως τα γρήγορα γκολ του ΠΑΟΚ μας υποχρέωσαν να αλλάξουμε τακτική και να μην μπορέσουμε να αντιδράσουμε στο παιχνίδι».
–       Ίσως ήταν ο φόβος που σας διακατείχε και τελείωσε το ματς με αυτό το σκορ;
«Σίγουρα ήταν ο φόβος. Και τα πρώτα γκολ προήλθαν από δικά μας λάθη και οφείλονται στο γεγονός ότι οι παίκτες μας δεν είχαν την εμπειρία για τέτοιο παιχνίδι. Επιπλέον τους παίκτες μου, τους επηρέασε και η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στο γήπεδο».
–       Η παρουσία του Λούκας έπαιξε σημαντικό ρόλο για να κερδίσει ο ΠΑΟΚ την πρόκριση;
«Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης, γνωρίζουμε την ποιότητά του και δυστυχώς δεν μπορέσουμε να σταματήσουμε τις επιθέσεις του». 

Σχετικά άρθρα