Η Γεωργία κέρδισε τα εσώρουχα από το boro.gr!

Η κυρία Γεωργία Μαρκάκη είναι η τυχερή αναγνώστρια που κέρδισε το σετ εσωρούχων των καταστημάτων elegance. Επικοινωνήσαμε μαζί της για να την γνωρίσουμε καλύτερα.

“Είμαι 31 χρόνων, μένω στο Ηράκλειο της Κρήτης και αυτή τη στιγμή δεν εργάζομαι.”

Πως γνωρίσατε το boro.gr;

Μέσα από το facebook. Έχω παρατηρήσει πως έχει πολλά ενδιαφέροντα κοινωνικά θέματα, τις σχέσεις μεταξύ του άνδρα και της γυναίκας γιατί αυτά με ενδιαφέρουν περισσότερο.

Τι θα θέλατε να μάθετε περισσότερο για τις σχέσεις;

Πως θα μπορούσαμε να αποφύγουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας και πώς να αποφύγουμε την ρουτίνα. Αυτά κυρίως.

Έχετε βρει κάποιο μυστικό για να κρατήσετε τη σχέση σας;

Νομίζω πως το πιο σημαντικό από όλα είναι να μην χάνετε η επικοινωνία στο ζευγάρι. Όταν δούμε πως κάτι τέτοιο πάει να συμβεί, ανανεωνόμαστε και κάνουμε πράγματα δημιουργικά μαζί. Για παράδειγμα, κάνουμε κατασκευές από πηλό.

Επειδή είστε και εσείς άνεργη όπως μου προαναφέρατε, τι έχετε να πείτε για την ανεργία που έχει φτάσει τα 27%;

Θέλω να πιστεύω ότι θα πάψει να υφίσταται το πρόβλημα σε αυτό τον βαθμό κι ότι κάποια στιγμή θα έρθουν καλύτερες μέρες άμεσα, γιατί όλοι μας σιγά – σιγά αποδυναμωνόμαστε και μάλιστα στο ψυχολογικό τομέα που είναι και ο πιο βασικός. Γιατί πάνω κάτω τα βγάζουμε όλοι πέρα, κάποιος τρόπος βρίσκεται αλλά όταν μια ζωή στεκόσουν στα πόδια σου και τώρα ξαφνικά εξαρτάσαι από άλλους, σίγουρα σε επηρεάζει αρνητικά.

Πιστεύετε ότι θα φτιάξουν τα πράγματα ή το ελπίζετε;

Το ελπίζω, δεν το πιστεύω για να είμαι ειλικρινής απλά αν δεν ελπίζω θα απογοητευτώ οπότε απλά ελπίζω σε κάτι καλύτερο.

Υπάρχει κάτι που σας απασχολεί αυτή την εποχή έντονα;

Αρχικά αν θα μπορέσω να βρω δουλειά, όταν θα αρχίσω να δουλεύω. Είμαι εκπαιδευτικός αλλά όπως μου λένε και οι συνάδελφοι τα πράγματα είναι δύσκολα σε αυτή τη φάση. Γενικά όμως επειδή είμαι αισιόδοξη -και για αυτό δεν το έχω βάλει κάτω ακόμη και λόγω του παιδιού- πρέπει να είμαι λίγο παραπάνω σε καλή διάθεση, οπότε παίρνω θάρρος από αυτό. Έτσι και αλλιώς αυτό έχει σημασία στη ζωή μας, να είναι καλά οι άνθρωποί μας και πόσο μάλλον ένα παιδί που το έχει απόλυτα ανάγκη.

Τι θα λέγατε στους αναγνώστες του boro.gr;

Να ασχολούνται με κάτι δημιουργικό, να μην αφήσουν την δημιουργία και την φαντασία τους. Να βρίσκουν έμπνευση σε κάτι καθημερινά, από το πιο απλό μέχρι το πιο μεγάλο.

Εσείς από πού παίρνετε έμπνευση;

Από το παιδί μου πάνω από όλα, από την σχέση που έχω με τα άτομα που αγαπώ, από ένα γατάκι που έχω, ακόμη και από τον ήλιο.

Σχετικά άρθρα