Φουλ ρυθμούς η Καλλονή

Γεμάτη ήταν η σημερινή ημέρα για την Καλλονή καθώς τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα οι παίκτες ακολούθησαν την καθιερωμένη τους προπόνηση αλλά και το μεσημέρι είχαν θεωρία.
Το πρωί όσοι αγωνίστηκαν από 60 λεπτά και πάνω με την Σαμπντόρια έκαναν ασκήσεις αποθεραπείας και κρυοθεραπείας στο ποτάμι καθώς και μασάζ ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα ασκήσεων κατοχής μπάλας σε μικρούς χώρους, αερόβιο passing game, ασκήσεις κατοχής μπάλας σε μικρό χώρο, ενώ έπαιξαν παιχνίδι έξι εναντίον έξι σε περιορισμένο χώρο.
Το μεσημέρι το προπονητικό επιτελείο ανέλυσε τα λάθη του παιχνιδιού με τη Σαμπντόρια σε θεωρητικό επίπεδο (θα ακολουθήσει βιντεοθεραπεία) και αναφέρθηκαν συνοπτικά στοιχεία της επιθετικής και αμυντικής τακτικής της ομάδας που εφαρμόζονται όλο το προηγούμενο διάστημα.
Το απόγευμα είχε τακτική και συγκεκριμένα ανάπτυξη παιχνιδιού με συνεργασίες τερματοφύλακα-αμυντικών-μέσων και επιθετικών καθώς και εφαρμογή του pressing στο επιθετικό τρίτο-συνεργασίες επιθετικών και μέσων.
Όσοι έπαιξαν κόντρα στους Γενοβέζους πάνω από 60 λεπτά έκαναν ασκήσεις αερόβιας ικανότητας μέτριας έντασης και οι υπόλοιποι είχαν ασκήσεις πέντε εναντίον δύο πιεστικής άμυνας σε μικρούς χώρους καθώς και passing game με σέντρες και τελειώματα.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης όλοι οι παίκτες ακολούθησαν κρυοθεραπεία στην εξωτερική πισίνα του ξενοδοχείου.

Σχετικά άρθρα