Πρεμιέρα με ήττα για την Κλαμπ Μπριζ (videos)

Με το… αριστερό ξεκίνησε η Κλαμπ Μπριζ το νέο πρωτάθλημα, καθώς στην πρεμιέρα έχασε με 2-1 στην έδρα της νεοφώτιστης Σιντ Τρουΐντεν (βγήκε πρώτη πέρυσι στην β’ κατηγορία)! Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού έπαιξε με πολλές απουσίες και ηττήθηκε με την αντίπαλό της να κάνει… ανατροπή! Το παιχνίδι έγινε σε Συνέτιο χλοοτάπητα και η Κλαμπ Μπριζ συνέχισε μάλιστα στην συγκεκριμένη έδρα της αρνητική της παράδοση, αφού από το 2006 έχει μόλις μια νίκη (2-4-1)! 
Η Κλαμπ Μπριζ που φέτος θέλει να κατακτήσει τον τίτλο, μετά τον τρόπο που το έχασε πέρυσι, έχει ηττηθεί και στο πρώτο της επίσημο ματς, καθώς ηττήθηκε στην Γάνδη από την πρωταθλήτρια με 1-0 στον τελικό του Σούπερ Καπ… Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού προηγήθηκε με τον Ντε Σούτερ στο 28’ και κράτησε το υπέρ της 1-0 μέχρι και το ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος η γηπεδούχος, που επέστρεψε φέτος στη μεγάλη κατηγορία, κατάφερε να κάνει την ανατροπή. Ο Ρούμπεν πέτυχε το 1-1 στο 57’, ενώ στο 74’ σημείωσε το 2-1 με τον Εντμίλσον Τζούνιορ να επτυχαίνει ένα τρομερό γκολ!!! Ο τελευταίος αποβλήθηκε στο 78’ με δεύτερη (η πρώτη στο 12’) κίτρινη κάρτα, αλλά η γηπεδούχος κατάφερε να κρατήσει την μεγάλη νίκη…
Όπως είπαμε, η φιλοξενούμενη αγωνίστηκε με σημαντικές απουσίες, καθώς ήταν τιμωρημένος ο Βανάκεν, και τραυματίες οι Μεουνιέ (δεξί μπακ), Ενχελς (στόπερ), Κλαουντεμίρ (μέσος), Γκεντός (εξτρέμ).Για την Κλαμπ Μπριζ αγωνίστηκαν οι (4-3-3): Μπρουζές, Μπολί (76′ Ρεφαέλοφ), Κολς, Ντε Μποκ, Ντένσβιλ, Μέχελε, Σίμονς, Βάσκες, Βόρμερ, Ντε Σούτερ, Ντιαμπί (86′ Ουλαρέ).

De opstelling van Club voor #STVCLU #COYB pic.twitter.com/pkqrb4bnrY
— Club Brugge KV (@ClubBrugge) July 24, 2015

Σχετικά άρθρα