Υποδέχεται Φινμπόγκασον

Ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον φτάνει σήμερα το μεσημέρι (14.30) από την Ισπανία στην Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στον Ολυμπιακό, μετά τη συμφωνία των ερυθρόλευκων με την Ρεάλ Σοσιεδάδ για τον δανεισμό του 26χρονου στράικερ για ένα χρόνο, με οψιόν αγοράς του από την ελληνική ομάδα. 
 
Η μεταγραφή του Φινμπόγκασον γνωστοποιήθηκε επισήμως από τη Σοσιεδάδ το βράδυ της Παρασκευής και ο Ισλανδός «γκολτζής» θα περάσει σήμερα από ιατρικά τεστ, θα υπογράψει στον Ολυμπιακό και την Δευτέρα θα αναχωρήσει μαζί με τη νέα ομάδα του για την Ολλανδία ώστε να μπει στην προετοιμασία της.
 
Ο Φινμπόγκασον έχει κάνει από την αρχή προετοιμασία με την Σοσιεδάδ και είναι σε κατάσταση ετοιμότητας ακόμη και για να παίξει στα φιλικά με την Τβέντε και την Φέγενορντ επί ολλανδικού εδάφους, ενθυμούμενος μάλιστα την εξαιρετική παρουσία του στη συγκεκριμένη χώρα με τη φανέλα της Χέρενφεν. 
 
Η μετακίνηση του Φινμπόγκασον στον Ολυμπιακό έχει πάρει μεγάλη ειδησεογραφική σε όλα τα ΜΜΕ στην Ισπανία, στην Ολλανδία αλλά και στην Πορτογαλία όπου τονίζεται πως ο Μάρκο Σίλβα θα έχει πλέον στη διάθεσή του έναν χαρισματικό σκόρερ.

Σχετικά άρθρα