Πού μπορώ να μάθω ξένες γλώσσες ανέξοδα;

3 Δεκεμβρίου 2012
Που μπορώ να μάθω ξένες γλώσσες δωρεάν;Στην εποχή της κρίσης η γνώση είναι δύναμη και αν θέλετε να «δυναμώσετε» δεν έχετε παρά να μάθετε ξένες γλώσσες.  Δωρεάν.

Ο όμιλος Unesco Νομού Πειραιώς και Νήσων έχει ήδη ξεκινήσει ένα πεντάμηνο πρόγραμμα εκμάθησης περιζήτητων ξένων γλωσσών Γαλλικών, Ισπανικών αλλά λιγότερο διαδεδομένων στη χώρα μας όπως Ρωσικών και Κινέζικων που μπορούν όμως να αποτελέσουν ένα εξαιρετικό επαγγελματικό εφόδιο. Μπορείτε να μάθετε ακόμα και την Τουρκική… που είναι και της τηλεοπτικής μας μόδας.

Τα μαθήματα είναι εντελώς δωρεάν, προσφέρονται από επαγγελματίες καθηγητές και απευθύνονται κυρίως σε ανέργους, οικονομικά ασθενείς, πολύτεκνες και μονογονεϊκές οικογένειες αλλά και σε εξαιρετικά φιλομαθείς προσωπικότητες ανεξαρτήτου εισοδήματος. Ο όμιλος προσφέρει και ανάλογο πιστοποιητικό παρακολούθησης των μαθημάτων στο τέλος του κύκλου σπουδών.

Τα μαθήματα είναι δίωρα, πραγματοποιούνται δυο φορές την εβδομάδα είτε πρωινές είτε απογευματινές ώρες για να μπορείτε να τα συνδυάζετε και με το πρόγραμμα της εργασίας σας.

Πριν την εγγραφή σας καλό θα είναι να έχετε προμηθευτεί ένα πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και ένα αντίγραφο του εκκαθαριστικού της εφορίας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κυρία Δημητρίου, στο  210 413 2273.

 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
Δέσπ***** ****
06:43 Πέμπτη 22/08/2013
θα ήθελα να ρωτήσω ένα ψυχολόγο για τη σχέση μου με το σύζυγο μου Μετά από πολλά χρόνια γάμου ανακαλύπτω ότι μιλάει πολλές φορές κάθε μέρα με μια κυρία συνάδελφο τουΕπειδή υποψιάζομαι ότι πρόκειται για σχέση δεδομένου ότι εχει και μια συμπεριφορά που με προβληματίζει τον ρωτάω και με βγάζει τρελλή με βριζει και με χτυπάειΡωτάω την εν λόγω κυρία τηλεφωνικά και με απειλεί με ΄μηνυση βοηθήστε με η συστήστε μου ένα ειδικό
Geor***** ****
09:25 Τετάρτη 21/08/2013
Καλημέρα σας Η γυναίκα μου είναι υπέρβαρη 135 κιλά Θα εκτιμούσα πολύ εάν μπορούσατε να μας συστησετε τρόπους που θα μπορούσε να αδυνατισε κέντρα αδυνατίσματος Ελλάδα η εξωτερικό Ευρώπη Ευχαριστω πολύ Γιώργος Πασιωτης
ΤΖΕΝ***** ****
13:59 Δευτέρα 19/08/2013
ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΝΕΞΟΔΑ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΝ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΥΓΕΙΑ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΖΕΝΗ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑΤΟΥ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ