Πού μπορώ να μάθω ξένες γλώσσες ανέξοδα;

Που μπορώ να μάθω ξένες γλώσσες δωρεάν;

Στην εποχή της κρίσης η γνώση είναι δύναμη και αν θέλετε να «δυναμώσετε» δεν έχετε παρά να μάθετε ξένες γλώσσες.  Δωρεάν.

Ο όμιλος Unesco Νομού Πειραιώς και Νήσων έχει ήδη ξεκινήσει ένα πεντάμηνο πρόγραμμα εκμάθησης περιζήτητων ξένων γλωσσών Γαλλικών, Ισπανικών αλλά λιγότερο διαδεδομένων στη χώρα μας όπως Ρωσικών και Κινέζικων που μπορούν όμως να αποτελέσουν ένα εξαιρετικό επαγγελματικό εφόδιο. Μπορείτε να μάθετε ακόμα και την Τουρκική… που είναι και της τηλεοπτικής μας μόδας.

Τα μαθήματα είναι εντελώς δωρεάν, προσφέρονται από επαγγελματίες καθηγητές και απευθύνονται κυρίως σε ανέργους, οικονομικά ασθενείς, πολύτεκνες και μονογονεϊκές οικογένειες αλλά και σε εξαιρετικά φιλομαθείς προσωπικότητες ανεξαρτήτου εισοδήματος. Ο όμιλος προσφέρει και ανάλογο πιστοποιητικό παρακολούθησης των μαθημάτων στο τέλος του κύκλου σπουδών.

Τα μαθήματα είναι δίωρα, πραγματοποιούνται δυο φορές την εβδομάδα είτε πρωινές είτε απογευματινές ώρες για να μπορείτε να τα συνδυάζετε και με το πρόγραμμα της εργασίας σας.

Πριν την εγγραφή σας καλό θα είναι να έχετε προμηθευτεί ένα πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και ένα αντίγραφο του εκκαθαριστικού της εφορίας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κυρία Δημητρίου, στο  210 413 2273.

 

Σχετικά άρθρα