Φροντιστήρια χωρίς δίδακτρα στο Χαλάνδρι!

Μία αξιέπαινη πρωτοβουλία της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Χαλανδρίου στα πλαίσια της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Δωρεάν μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας για μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου προσφέρονται από μία ομάδα 15 περίπου εθελοντών εκπαιδευτικών με στόχο την παροχή βοήθειας σε μαθητές που έχουν ανάγκη διδακτικής στήριξης αλλά όχι και την αντίστοιχη οικονομική δυνατότητα.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται από Δευτέρα ως Παρασκευή, απογευματινές ώρες, στο σχολικό συγκρότημα επί της οδού Αριστοφάνους και Σαλαμίνος, όπου στεγάζονται το 4ο Δημοτικό και το 5ο Λύκειο Χαλανδρίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώνουν την αίτηση συμμετοχής και να την παραδίδουν στον σύλλογο γονέων του σχολείου τους ή να επικοινωνούν με την κυρία Λίτσα Γαλάνη (6978258081 [email protected]) και τον κύριο Γιάννη Μιχάλα (6976824269 [email protected]).

«Δεν έχουμε κανένα κριτήριο στην επιλογή των μαθητών διότι θεωρούμε ότι οι άνθρωποι που επικοινωνούν μαζί μας είναι σε ανάγκη. Αυτά τα πράγματα βασίζονται στις σχέσεις εμπιστοσύνης. Οι άνθρωποι που επικοινωνούν μαζί μας είναι άνεργοι, είναι πολύτεκνοι, άνθρωποι που δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα αλλά αυτό αφορά αυτή τη στιγμή την πλειοψηφία του κόσμου» μας αναφέρει η κυρία Γαλάνη, μέλος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Χαλανδρίου.

«Το ζήτημα της κοινωνικής αλληλεγγύης είναι πρώτιστο αυτήν την εποχή. Όποιος νομίζει πως μπορεί να τα βγάλει πέρα μόνος του και θα σωθεί αυτός μόνος αφήνοντας τους άλλους να καταστραφούν είναι βαθιά νυχτωμένος».

Σχετικά άρθρα