«Τέλος» Ρατς, Γκολάσα και Μάρτενς από ΠΑΟΚ

Ο Ιγκόρ Τούντορ είχε αναφέρει στην συνεντεύξη τύπου μετά τον αγώνα με την Λοκομοτίβα, πως σύντομα θα γίνουν και αποχωρήσεις παικτών στον ΠΑΟΚ αλλά και θα προχωρήσει η ομάδα σε μεταγραφές.
Σημερα ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ Φράνκ Αρνεσεν μετά απο συννενόηση με τον προπονητή, ενημέρωσε τρείς παίκτες του ΠΑΟΚ πως δεν υπολογίζονται στην ομάδα.
Ο Αρνεσεν ενημέρωσε τον Ράτς, τον Γκολάσα και τον Μάρτενς πως μπορούν να αναζητήσουν άλλη ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους καθώς ο ΠΑΟΚ τους δίνει αυτό το χρονικό περιθώριο,
Μέχρι να βρούν ομάδα και οι τρείς, θα έχουν την δυνατότητα απο την Δευτέρα να προπονούνται με την ομάδα νέων κάτω των 20 ετών υπό την επίβλεψη του Βλάνταν Ιβιτς. Ομως ειναι ξεκάθαρο πως και οι τρείς δεν υπολογίζονται για το ρόστερ της επαγγελματικής ομάδας και πρέπει να αναζητήσουν αλλού την καριέρα τους.
Ο Ράτς έχει συμβόλαιο που ξεπερνά τις 600.000 ευρώ ετησίως, συμφωνα με την αναπροσαρμογή που του έγινε πριν απο λίγους μήνες ενώ ο Μάρτενς έχει συμβόλαιο που αγγίζει τις 750.000 ευρώ (καθαρά χωρίς την εφορία).

Σχετικά άρθρα